Pampering

Igår blev det en dag fylld av pampering. Det blev både ett besök hos Chris för att fixa håret (det blev fab, Phew.. lite svettigt var det allt innan han tvättade bort färgen) och en ansiktsbehandling. Tjejen som jag går till är så himla gullig. Hon bad mig komma in till salongen en timma tidigare än bokat, då hade hon förberett salongen med värme och musik och gav mig en timmas helkroppsmassage och peeling helt gratis bara för jag är en 'beautiful princess bride to be' ☺️  (Fördel med att vara en lojal kund). Nu är jag len som en baby!
 
Jag har aldrig varit mycket för spa behandlingar förut, tyckt att det varit onödiga utgifter när man kan köpa kläder istället men jag har helt ändrat syn på det. Nu är det ofta på mina lediga fredagar som jag unnar mig massage, ansiktsbehandling, naglar, ögonbrynsfix etc. Mer glam i vardagen helt enkel 😉 Mindre glam är att jag även fått gå till sjukgymnast eftersom jag på något vänster skadat nedre ryggen. Har haft ont sedan November. Ibland glömmer jag bort det tills jag får som ett knivhugg i ryggen och nästan dör av smärta på kuppen. Hoppas det hinner gå över inom 2 veckor..😥 så trist att jag inte kan träna som jag gjorde innan, det är ju nu om någon gång i livet man vill vara i bra form.
Jag och bae 😘
Har jag sagt att hon flyttade hit efter min möhippa?! Älskar att hon är tillbaka i London, where she belongs! 
 

Food tasting & photographer

Vilket kväll vi hade igår! Först hade vi ett möte med vår photograf Kris i vår wedding venue. Insåg ganska så fort hur oplanerade vi är haha.. Vi hade varken en 'photo plan' eller tidsschema, så det är på min to-do lista. Super trevlig kille som vi blivit rekommenderade genom vänner. Hans bilder är grymma, så litar på honom till 100%. Efteråt hade vi möte med vår supergulliga wedding planner Jenna. Jag har bombarderat stackarn med 1000 frågor de senaste veckorna och blir nu bröllopet så lyckat som vi hoppas på förtjänar hon en fin present som tack. Hon är sååå grym om man jämför med det andra två wedding planners vi haft.
 
Steves föräldrar joinade oss för vår food och drinks tasting. Det var sååå kul! Vi var alla överens om vilka rätter och vin vi ska ha på bröllopet 😃 Väldigt nöjd över våra beslut. 
PS.. Maten på bilden valde vi inte 😜

Bordsplacering

Såhär har jag suttit och pusslat de senaste kvällarna.. Bordsplacering är jättekul att göra, men svårare än vad jag trodde. Vissa bröllop jag varit på så splittrar de på paren, men det tycker jag absolut inte man ska göra, däremot vill man att folk ska sitta med folk de har något gemensamt med/känner eller som vi tror de kommer ha trevligt med.. 
Är så ledsen att vi inte kunde bjuda fler till bröllopet. Man vill ju såklart att ALLA man tycker om ska komma, men tyvärr får inte alla släktingar och vänner plats. Men vi hade tänkt ha en bröllopsfest i Sverige i sommar 😊 herregud ännu mer att planera.. Kul! 😜
 
Nu ska jag på möte med vår fotograf i Soho och efteråt har vi vår bröllops food/wine tasting. Som vi längtat! 
Upp