PUST!

...dagen har varit riktigt bra om man bortser från att det inte går att andas i den här stan. Ni kan ju bara tänka er tunnelbanan!!  Har bara varit inomhus för man pallar inte vara ute... 

Satt och planerade lite outfits för torsdag (the big day!) och kom på att jag inte kommer få plats med ombyte i min väska efter jobbet. Min stora väska är för "casual" för parties helt enkelt. Vilka i-landsproblem...Men det var ju bara att lösa det lilla problemet och köpa en ny! Skitsnygg så jag är nöjd och glad!

På tal om glad... när jag kom hem låg det hela fyra grattis brev till mig på bordet!! Tack så jätte mycket ni där hemma!! 
Blev extra glad över det från Stella & Alice haha! =) Det gjorde min dag! Fick ett från chanel också men de sa fan inget happy birthday... "tack för ditt cv men no vacencies for the moment"... well livet går väl vidare. 


Sweden booked!

Wiiho! Har precis bokat flyg hem i sommar! (Dyrt så in i helvete) Som sagt 22-26 july! Kommer bli super kul!! Ska bli så kul att visa Steve Sverige.. eller Sverige har han ju varit i innan för de va ju i Stockholm vi träffades, men han har aldrig varit på bästkusten! Så blir roligt att visa en city boy the swedish "farmer side". Hehe! Nu jäklar ska jag ha lessons med honom så han får visa sina svenska skills! Det enda han kan säga typ är "Stoooouure companiiiieeet" och "stooouure plän". (Sturekompaniet & stureplan hehe) Och såkart "Skåoul" och "jääg alskar dej oxå" 
Aww, how cute!  ;) 


Ska bli grymt skoj att träffa familjen, Malin, Josse, Julia, Sara & Lou igen! Och alla andra med såklart! Har ju inte varit hemma sen i påskas! 
Upp