Broadway market

Det var en mörbultad, blek och smått bakis Sandra som masade sig bort till Broadway market igår. Huvudvärken berodde på två saker. Gårdagens aggressiva vinintag och min (too) advanced yoga pose där jag bokstavlig talat landed on my face. (Testa att göra 'the crow pose' själva. And good luck).
 
Här kommer hur som helst ett London tips! Jag älskar att gå på marknader på helgerna. Min favorit är nog Spitafields market som ligger nära där vi bor, dock väldigt turistigt, men igår gick vi längs med regents canal (som ligger längre ner på vår gata) bort till Broadway market i östra London. Fattar inte varför vi inte varit där tidigare när vi bor så nära. Jättemysigt var det. Inget turist så långt ögat kan nå. De har allt från mat till kläder och roliga prylar. Vi köpte med oss flera goda ostar och kött från en bonde som jag lagade världens godaste rätt med på kvällen. Så tummen upp för Broadway market. Väldigt 'East London cool' så att säga. Gå dit och strosa runt och häng på en av de mysiga pubarna efteråt för en äkta east London feel. 
 

Our honeymoon

Nu har vi bokat hotell till vår honeymoon!!! Jag och Steve älskar ju att resa (surprise!) så att planera en honeymoon är stort för oss. Vi måste alltså komma på en destiantion som slår andra resor vi varit på, vilket varit ganska så klurigt eftersom vi gjort många grymma resor genom åren. It has to be spech.. vi fullkomligt älskar storstäder, så det har alltid varit en självklarhet att åka till en storstad på vår smekis, men vi vill kombinera det med en riktigt lyxig beach resa också för the ultimate honeymoon feeling.. 
 
Dagen efter bröllopet hade vi tänkt ha en post wedding brunch/lunch/drinks i en pub för de som kan och vill, och på måndag morgonen åker vi till TOKYO i Japan!!! Så jäkla excited alltså. Vi kommer spendera 4 nätter på Shangri La(älskar Shangri la hotell!). Utforska staden, dricka cocktails på rooftop barer, sjunga karaeoke, se robotar, gå på sumo match och äta på grymma restauranger. Så häftigt det kommer bli!
 
Sedan flyger vi vidare mot Philippinerana för 9 nätter på Boracay's Shangri la för en mer typisk honeymoon stay. Vi slog på stort och bokade bla. en privat två-vångingsvilla med egen pool! Sedan tillbaka till Tokyo för 2 nätter och slutligen tillbaka till London för ytterligare 4 dagars påskledighet. Och som extra grädde på moset så flyger vi 1st class! ;-) 
 
Jag döööörrrr..... Vad har jag gjort för att förtjäna en sån här resa!? Det kommer bli vår livs resa, that's for sure!
 
 
 
 

Super nanny

Jag har ju inte jobbat sedan i mitten av Augusti, dvs över 2 månader. Har mest tränat, lagat mat, planerat bröllop, umgåtts med Tessa (min enda kompis som är hemmafru) och väntat på att Steve ska komma hem vid 8 på kvällen.. ganska så långtråkigt med andra ord. Bestämde mig ganska så fort efter jag sagt upp mig att jag behöver ett break från att jobba på skola, och hade hört talas om så kallade "high end" nanny jobs. (Rika familjer som söker utbildade nannys/teachers med massor med erfarenhet). Jag har ju gjort lite nannyjobb förut + varit au pair och jobbat med barn så himla länge nu så valet var verkligen inte svårt. Jag har varit superkräsen på alla intervjuer/förfrågningar för jag visste precis vad jag var ute efter. Jobba i mitt område, bra tider, inga helger, ingen barnpassning och framförallt bra lön. Gav nästan upp hoppet och tänkte skicka in mitt CV till skolor då BÄSTA jobbet dök upp här i Shoreditch. Och jag fick det! Så jäkla glad!! 4 dagar i veckan och över 80% löneförhöjning *skryt*.. så nej, det är verkligen inget fel på att 'bara' vara nanny.. ;-) 
 
Upp