Födelsedagsfirande i soho och the village!

Bilder säger med än 1000 ord... här kommer en hel drös! NJUT!

Självklart hade vi skylt så hon absolut inte skulle missa oss!

Jag förväntansfull på flygplatsen!

KÄRLEK!

Det här fick duga..

Jag i min fina prinsesskrona och partyekan!!


Club anti rules!

jag o ekan

Malin, jag och Julia utanför klubben

49 grove!

da gang again!

LOVE! <3

Är det party eller är det?!


Här dansas de för fullt:)

En glas sanky

Min favoritpromoter och favoritchief!

Ähh?

Jag o "Alex Mansion"Schåål!Det där blev en hel del pics, kommer fler bilder senare från dagens turistande!


Underbart!

Självklart som väntat var helgen underbar! Finns hur mycket som helst att berätta, men är fortfarande helt död så tar det lite snabb o lätt och bjuder på lite bilder senare istället! Mötte upp henne på flygplatsen (skylt o grejer!) , sedan blev det in till city direkt! Blev inte så mkt sightseen på lördagen, det var lite stessat inför kvällen.. Malin fick iaf shoppat både en och tre klänningar! Skitsnyggt:) Sedan blev det födelsedagsfest.. vi var ganska så många tillslut! Käkade thai mat och drack vin och lyssna på sjukt bra musik på terassen! Tyvärr hann jag inte köpa tårta, men vi hade ljus i maten istället haha.. Framåt nattkvissten drog jag, Jullan och Ekan till 49 Grove med Rex i the Village.. tror nog att det ändå är ett av mina favvoställen! Har alltid sjukt roligt där och musiken trodde jag var stulen från min ipod! :) Dansade i sofforna tills halv fem typ.. sedan blev det efterfest som vanligt haha.. fast vi drog ganska så fort denna gången! 

Söndags var man ju lagom pigg, sov max 2 timmar på sin höjd (någon snarkade så in iiiiiii... ni vet vem hehe) så det var omöjligt att få en blund, men vi underhöll oss med att filma och hålla för näsan hahaaha:) Sedan blev det mkt promenerat, Malin ville ju såklart se så mkt som möjligt, vilken vi kan förstå när man är i NY för första gången.. vi traskade bort till chinatown, sedan bort till little Italy där vi åt en svindyr lunch.. man mådde väl inte top notch så att säga hehe.. bort till soho igen och sedan tog vi en gul till Ground zero, hade tänkt ta gudinnan med men det blev värsta ovädret! Men vi hann med times square och lite annat med! Ni ska bara veta hur jäkla roliga vi är.. jag vet ingen roligare än oss, och vi skrattar högt om våra egna skämt också haha.. folk borde TRO vi är dumma i huvudet hahahaha.. sjukt roligt har vi haft iaf! 

Nu är vi hemma i Prince, börjar jobba vid 9.. malin kom in i mitt rum där jag och Julia sover (jepp, de är hon som snarkar) kl 7 i morse.. "va faaan gör du uppe?" "klockan är ju över 1!!" "gå och lägg dig FÖÖÖÖR FAAAAAN" HAHA..

ÄNTLIGEN REUNION!

Nu är det äntligen lördag morgon, slavjobbar ju som vanligt till 11, fast glinen kollar tv så de är rätt så lugnt. Vid 11.15 går tåget mot NY, med stopp på Newarks airport. OH MY säger jag bara! Välkomsskylten är förberedd:)) Hoppas det inte blir allt för varmt idag med tanke på att vi ska turista! Vi har mkt vi ska hinna med!

*fifth ave
*times square
*rocker feller center (ev top of the rock)
*frihetsgudinnan
*brooklyn bridge
*China town


Det är nog allt vad vi kommer hinna med medans hon är härI värsta fall får vi ta resten på onsdag då jag FYLLER ÅR och ÄR LEDIG! :) Måste säga att jag är sjukt trött på allt turistande... man har ju bott här ett tag och agerat guide ett x antal gånger nu.. men klart man måste se det när man är i NY liksom!

Jag är mest förväntansfull inför kvällen, då vankas det FÖDELSEDAGSFEST, eller 20 årsfest för att vara exakt! Hoppas alla bjudna kommer, då blir vi nog ganska så många! :) Sedan är planen att vi ska gå till TENJUNE.. det är enda stället som jag verkligen verkligen vill gå till innan jag åker hem. Så hoppas han kan fixa in oss.. men vet ju aldrig, de är väldigt kändistätt där (minst lika mkt som Marquee), så kan nog vara svårt! Men man kommer ju aldrig in om man inte försöker..och jag har aldrig misslyckats innan;)Hoppas ni får en trevlig lördag! ;)
Upp