Carb fest, Bond & Bowling

Vilken härlig höstig helg! I lördags åt vi lunch på Fig & OliveUpper street. Super god mat, Islington chica människor och riktigt bra priser. Dit kommer jag definitivt gå igen. Sedan blev det bio i höst rusket, vi såg nya Bond filmen som var jätte bra.. dock saknade jag en riktig Bond brud och love story...
 
I söndags tog vi en promenad och hamnade i Bloomsbury där vi åt varsin goood pizza på pizza express, satt precis vid fönstret då jag ser två gamla kill kompisar från min gamla skola (i lilla Hylte!!) gå förbi.. hur stor är chansen i stora London? Förra året såg jag en kille från min paralell klass i gymnasiet mitt emot mig på tuben.. 
 
Senare gick vi av en slump förbi All star lane  som är ett bowling hall/bar/karaeoke/diner ställe. Jag och Malin var där med Steve och hans kompisar när jag precis flyttat till London september 2008 och har inte varit tillbaka sedan dess. Verkligen nostalgi känsla!! Vi gick in och spelade och hamnade på samma bana som för 4 år sedan. Gissa vem som vann överlägset? Vet inte vad det var med mig men jag gjorde strike efter strike efter strike... Ser redan fram emot nästa gång! 
 
 
 

There's always something to celebrate

Happy weekend! Fredagen kickstartades med flygande Jacob (en av mina klassiska svenska favvosar) och en flaska champagne. Vilken kombo, inga ostron här inte. Ibland får jag lite dåligt samvete att öppna en flaska om man inte har något att fira... men det är ju så gott så brukar alltid hitta på något som typ "it's friday", "life is good" eller "4 years and 2 months anniversary". Champagne är min absoluta favorit dryck men man vill verkligen inte over drink it för då blir det ju inte lika speciellt. Hur som helst, igår "firade" jag att jag äntligen stämt min kära sambo och fått en fin present på bank kortet som plåster på såren för min skadade fot. (Sedan bil olyckan i påskas) Hehe så hemskt det låter.. (ersättningen kom självklart inte ur Steves ficka utan hans försäkringsbolag). Jag har Steve's farbror att tacka då han varit min advokat under "processen", han fick upp ersättningen till mer än dubbla jag blev erbjuden från början. Så en champagne flaska är sent till honom också. Och Steve är jag nog skylldig en middag iaf...  

Hösten

Är så glad att jag inte jobbar måndagar! (Bank holiday every week wiihoo!) Har pysslat och donat här hemma. Fick för mig att höst pynta lite så jag tog mig en promenad till parken och plockade conkers (hmm..minns inte vad de heter på svenska?), gick till Butlers i Angel och köpte en stor fin lykta och ett orange blockljus..och tadá! Visst blev det tjusigt? Har även budat hem en "vintage brass tray" på ebay som jag ska ha på vårt coffee table..tänkte decorera det med candles, kottar, conkers, mini pumpa och kanske något höstigt löv på hade jag tänkt. Får visa bild när det är klart!  
Upp