World cup final

London har bjudit på underbart väder i helgen! Igår var vi ett stort gäng som kollade på fotbollsfinalen på Battersea powerstatons nya utomhusbio. Riktigt coolt var det och mycket trevligare än att stå och trängas i en pub. Solen sken och vi fick massor med gratis Heineken hela kvällen! Älskar London på sommaren!
 

Bröllop i Bristol

Wedding season är i full gång! Helt underbart! Det senaste bröllopet ägde rum i en cool warehouse lokal  i Bristol, västa England. Otroligt fin stad, aldrig varit där förut men åker gärna tillbaka. Bröllop är alltid de bästa festerna på året. Massa kärlek, finklädda gäster, god mat, champagne och dans natten lång! Det var det Steve's kusin Kieran som gifte sig med Lorna's (Steve's syster) bästa kompis Gemma. Det var Steves mamma som parade ihop dom (mycket viktigt) och nu hoppas vi de lever lyckliga i alla sina dagar! 
 
 

Dabbous

Tillbaka till London igen efter att spenderat en mysig helg i Sverige. Och så var man ett år visare. Men känner mig helt ärligt mer som 36 än 26. Man börjar bli för gammal för att vara ute och ränna på nätterna, får huvudvärk efter två glas vin, klagar på att musiken på klubbarna är "för hög" och dricker numera alltid kaffe efter maten.. 
 
Firade det gjorde vi då i alla fall ordentligt! Ville inte ha någon fest (även där mer 36 än 26) utan gick ut och åt med Steve istället. Han hade bokat middag på den kända Michelin star restaurangen Dabbous, som ligger i Fritzovia nära Charlotte st. Vi åt deras helt fantastiska 8 course tasting menu med wine pairings.. alltså den maten.. hur kan man få broccoli att taste like heaven? 
 
Vill ni ha en riktig matupplevelse så måste ni besöka Dabbous! Riktigt snygg interior design har restaurangen också. Perfekta mixen av modert och industrial. Precis i min smak. 
 
Upp