Wedding in Provence

Wow! Vilken fab long weekend vi har haft. I Fredags drog vi ner till Provence i södra Frankrike för våra vänner Ocee & Phil's bröllop. Och VILKET partaj de ställde till med. Finaste 'venuen' jag sett.. gammeldags, fairytale, romantiskt, sagolikt i Fransk stil skulle jag beskriva det.  Första utomhusbröllopet jag varit på. Maten var god och det snålades då inte med champagnen. De hade köpt över 600 (!!)  flaskor, och mot slutet hade alla gästerna en flaska var i handen som halsades stående på högtalarna på dansgolvet. (As you do when it's free antar jag..) De hade även en "fotoscen" där man kunde klä ut sig och bli fotograferad i grupp av fotograf, en whisky bar och glitter glitter, glitter överallt.. 
 
 
 
 

catch-ups

Det har varit daligt med inlagg pa senaste tiden. Har haft tva helt perfekta och busy helger, darav daligt med bloggande eftersom det ar pa helgerna jag oftast har tid/lust att skriva. Forsta helgen spenderade vi i Cambridge, en jattefin stad som jag verkligen rekommenderar er Londoners som vill ha en weekend away da det bara tar ca 1,5h att kora dit. Fina universitetsbyggnader, pubar och bra shopping. Jag och Steve utforskade staden pa basta mojliga satt; genom att pubcrawla sig igenom stan. Typiskt oss. Anledningen att vi akte till just Cambridge var for att ga pa en blues concert (Robert Cray) som Steve gillar. Inte min cup of tea direkt (foredrar Rihanna). Mysig helg hur som helst. 
 
Och forra helgen hann vi med en hel del kul London activities! Afterwork drinkar pa en mysig utseservering vid Themsen, sedan middag pa det har stallet med vara vanner Simon & Susie. Och slutligen cocktails uppe i The Shard! Sa coolt stalle, jag ar ju helt besatt av rooftop barer som ni kanske vet vid de har laget, och Shard ar ju min favoritbyggnad i London sa det kunde ju inte bli annat an succ'e! 
Hann aven med att aka speedboat pa Themsen i akta James Bond anda. Vi fick det av svarmor i julklapp och jag ljog lite nar jag sa till henne att det var 'sooo much fun!', jag trodde seriost att min stund var kommen. Nar man passerat tower bridge med bat sa finns det tydligen ingen speed limit, och det marktes. Minns att jag tankte under de varsta kurvorna (baten var sa nara valta den kunde, med flit av foraren antar jag)  att 'vi dor ju i alla fall tillsammans, vilken story det kommer bli i tidningen'. Rekommenderas om ni gillar det sjukaste aken pa Lisseberg. Skrackblandad fortjusning var det for mig. 
Aven sondagens vader var helt underbart. Vi hade den basta dagen med Natalie & Gemma (som vi traffade i jungeln i Goa!). Vi hade picnic i Hyde Park...inkluderat pannkakor, bubbel och bikini! Efterat blev det ett par drinkar pa den urmysiga Knightsbridgepuben 'The greenadier'. 
 
 
Kort och gott. Summer is here!! 
 
 
 
 

Vegas-part 2- gambling and pool-time

Startade dagen på bästa möjliga sätt man kan göra i Vegas. Med BRUNCH BUFFÉ. Ceasars buffe är verkligen amazing. We're talking red velvet pancakes, english brekky, sushi, desserter, kinesiskt, våfflor, glass, fahitas, frukt av alla slag..mat från hela världen. Jag skulle ju såklart testa ALLT (man vill ju få value for money också), så fick som bestraffning gå runt som en knubbsäl hela eftermiddagen. Och believe me, Vegas är verkligen inte stället man vill se ut som en knubbsäl ;-)
 
Det blev ett par timmars chillande vid poolen(erna.. tror det fanns 6 stycken). Solen sken och Nevada bjöd på hela 30 grader. Tjejerna solade, tjattrade och drack cocktails medans killarna spelade black jack vid poolen. Win-win situation. 
 
 På kvällen möttes vi upp på The Seahorse bar för ett par pre-drinks, sedan taxi bort till The Venetian för middag. Superfint hotell det också, och efter ett tag hade man nästan glömt bort vilket land man befann sig i. Det kändes nästan som om man var i Venedig..till och med taket var målat så det såg ut som att man strosade omkring utomhus bland alla kullerstensgator.. helt galet. 
 
 
Efter middagen blev det mer casino spelade vilket jag ÄLSKADE! Trodde inte jag skulle tycka det var roligt men det var verkligen skitkul. Jag förlorade mina första 20 dollar och Steve förlorade 1000 dollar på 5 sekunder, visste inte om jag skulle skratta eller gråta men han lyckades vinna tillbaka allt och lite till inom loppet av 1 minut. Det finns alltså hopp om födelsedagspresenter i år också. ;-) 
 
 
 
Upp