The engagement story- part 2

Så, väl i New York fick jag en smärre chock när den gula taxin stannade utanför hotellet. Vi bodde inte bara på 5 stjärniga Sofitel precis runt hörnet från 5th avenue, utan i sviten med privat (!!) takterass som var ungefär storleken som en mindre lägenhet. 'I thought I might treat you because it's your birthday present'
 
 
För att skippa ett kapitel om första dagen (det blev ett par rooftop barer såklart) och hoppa till lördagen, som visade sig i efterhand vara den bästa dagen i mitt liv, så vaknade vi tidigt (jetlaggen) och beställde upp frukost som vi åt på terassen.
 
Steve sa att han hade planerat hela dagen incl. lunch och middagsbokning, så jag behövde inte oroa mig om någonting (jag fick lite smått panik på planet om att jag inte hade bokat några restauranger). Han sa att han kan berätta planerna eller keep it a surprise, upp till mig. 'Keep it a surprise!' sa jag, beyond excited. Han sa att han hade lite grejor planerat på dagen och en sen restaurangbokning på kvällen. Hotellet skulle även bjuda oss på en flaska Champagne eftersom vi bodde i sviten, så vi kom gemensamt fram till att vi borde be dom komma upp med champagnen innan vi skulle ut på middag. 
 
Hur som helst, efter frukosten tog vi en taxi downtown (fortfarande ingen aning om dagens aktiviteter) där bilen stannade vid en av pirerna. Jag kollade ut genom fönstret och ser en helikopter!! 'We are not going up in a helicopter, are we!?' Sagt och gjort. Vi åkte runt Manhattan med utsikt över frihetsgudinnan, skyskrapor och central park. Helt galet roligt var det, även om man var lite smått kallsvettig ;-)
 
Efteråt begav vi oss till Brooklyn (på skakiga ben) för en Mexican lunch pa den mysiga restaurangen Gran Eletrica. Mycket gott och trevligt. Träffade ett par från Texas som vi spenderade halva lunchen med (mycket prat om the royal family såklart) och drack starka margaritas. Efter maten smällt åkte vi till en cool matmarknad Steve blivit rekommenderad av en kollega i Williamsburg (Brooklyn) för efterätt. Väl där, tror ni inte vi springer på hans kollega?! Han bor i London men råkade vara i NYC samma helg och samma plats. Han visste förövrigt om vad Steve hade planerat, men försa sig som tur väl inte. 

 
Efter en drink och ytterligare lite mat på marknaden begav vi oss tillbaka till hotellet för att ta en powernap och byta om inför kvällen.
 
To be continued... 
 
x

The engagement story- Part 1

Hej och tack för alla hälsningar! Det har nu gått 3 veckor och jag är fortfarande i exstas! 
 
Klart jag kommer dela med mig av the prososal story.. dock tar den 'riktiga' historien minst 1 timma att berätta haha.. men får försöka dra en kortare variant utan att missa några detaljer. 
 
Så. puh, vart ska jag börja? Jag fyllde ju år 2a juli och Steve hade bokat en weekend away som present ett par veckor senare. Vilket för mig var helt vanligt, det brukar han göra även om jag inte fyller år. Jag fick ju India resan i julklapp så detta var ju ingen big deal. Han sa att dit vi skulle var i the UK, ett par timmar utanför London så vi kommer antingen ta tåg eller köra bil dit. Han sa att vi skulle på ett 'event' på Fredagen, något som jag 'alltid sagt jag vill göra' och på lördagen skulle vi åka till en annan location för att förlänga helgen. 
 
Packningen då? tänkte jag. 'Don't you worry I can pack for you' säger Steve. Tack men nej tack, jag packar gärna mina egna outfits (man kan ju inte lita på män), så vi kom på gemensamt att Steve skulle skriva en lista på vad jag hade haft på mig och vi gjort vissa aktiviteter i London. Tex. Packa något att ha på dig om vi ska till Hyde Park en hel dag, en outfit om du ska på en 'hip market' och sedan en cool bar, en outfit om vi ska på fin restaurang etc. Han bad mig även att ta med mig mina regnstövlar hem från jobbet 'in case it rains'. 
 
Steve hade medvetet lämnat gudieböcker liggandes på bordet så som 'best drives in the UK' och lämnat en tågtabell på sin ipad. Jag var stensäker att vi skulle på festival och sedan ett finare hotell nånstans i närheten den andra natten. 
 
Taxin kom som beräknat klockan 7 på morgonen för att köra oss till tågstationen som 'ligger i Surrey eftersom det går ett direkttåg därifrån'. Efter vi kört i över 1 timme säger jag 'Steve, aren't we very close to Heathrow airport now?'. 'Babe, we are AT Heathrow airport. And we are not going on a train, we're going on a plane'. Han gav mig ett rött kuvert där det stod 'Happy birthday Sandra' på. Och innuti ett papper med en bild på New York skyline och tva flygbiljetter. 
 
'Yes, we're going to New York!!'
 
 
 
 
Fortsättning följer.... (haha känner mig som typ Läckberg!)

Om ni skulle missat...

In case you have missed the BIG news.... Jag blev overraskad med en resa till New York forra helgen dar Steve hade planerat det finaste frieri jag nagonsin hort. Jag svarade såklart YES! Och jag som trodde vi skulle ivag och kampa pa festival i England haha!! Sa numera kan ni kalla mig future MRS KIRK!!! Gaaahhhh!!!! Upp