Thirsty thursday

Inlägget jag skrev igår försvann visst? Jaja, igår blev det iaf utgång med Tessa & Lucy i city! Vi hade riktigt skoj som vanligt! Käkade god mat, drack skumpa och dansade till livemusse! :) Använde min gamla kamera för hittade inte den andra..fattar inte hur man tar bort datumet! 

äkta vänskap!

Saknar mitt älskade club anti! Sist vi sågs var ju i juni när vi kollade på brittan.. för längesen nu! Tror nästa sverige besök inte blir förrens i mars men då måste vi planera in konferens ;) Ska vi ta GBG denna gången? Saknar er alla!! Ni är bäst!! <3

New Moon!

Igår såg jag och min kära vän Tessa New Moon! Jag älskade den! Såå bra dom filmerna är asså, synd bara att Edward inte hade så stor roll i filmen...(jag är inget Jacob fan) Dock känner jag att jag måste läsa boken så jag fattar lite mera.. är ju så mkt det inte visas/berättas i filmen som det står i boken. Tur att jag hade Tessa med mig som fick förklara alla vampyrregler för mig! Den får 4+ av mig!
Vi gick på cineman i Angel, aldrig varit på bio där innan fast än den nära där jag bor, jag går alltid i Leicter square eller Mayfair annars.. men jag kommer garanterat gå i Angel fler gånger... stora screens och man får dricka vin under filmen (vilket vi självklart gjorde!). Får man det i Sverige? 
Upp