Primerose Hill

Hade en LOVELY bank holiday! I går var vi och kollade på en ny bil (Steve har 30 års kris redan hehe!), sedan åkte vi till underbara Primerose Hill som ligger ovanför Regents park, där åt vi glass och njöt av utsikten över London och strosade igenom deras urgulliga highstreet med söta cafeér och fina små butiker. Wow vilka hus de finns där.. helt otroligt! Där hade man inte tackat nej till att bo! 
 

Yosemite national park

Här kommer ännu ett bildregn från våran California holiday. Tredje stoppet på vår resa var Yosemite national park. Det var SÅ HÄFTIGT. National park kanske inte låter så glammigt och kul, men WOW, det var verkligen något utöver det vanliga, har aldrig sett sådant landskap i hela mitt liv. Så fort vi körde in i "parken" var det som att kliva in i en sagovärld. Vi bodde på superfina Tenaya lodge som jag verkligen rekommenderar, mysigaste hotellet med den perfekta "mountain feeling". Vi stannade i tre dagar. Hikade, åt god mat, såg världens största och äldsta träd, badade i poolen, drack vin framför brasan och bara njöt av den fina naturen. Bilderna får tala för sig själva dock gör de sig inte rättvisa (en bild visar ju bara ett håll, men naturen var fab 360 grader!) 
 
 

Happy friday!

Boohhh vilket skitväder det varit idag. Regnat konstant hela dagen. Lyckades ändå (motvilligt) pallra mig ut för en springtur runt Farringdon och Moorgate. Kom hem igen som en dränkt katt, eller som något katten släpat in.. skönt var det iaf med lite luft :-) Håller på att förbereda middagen för ikväll. Vi har våra vänner Paulo och Michelle över på middag och hemmabio, ska se Life of Pi i 3D, Excited! 
 
Köpte rosor dagen till ära! Så fina!
Upp