day off

Onsdag och min lediga dag! Rätt så skönt att vara ledig mitt i veckan faktiskt (även om jag nog föredrar 2 dagar i rad). Veckan går iaf väldigt fort för mig på det sättet och onsdagar är perfekt att utreda massa ärenden! Ska precis traska bort till Angel (ca 10 min från old street) där jag alltid gör mina ärenden. I Angel finns det resauranger, shopping, frisörer, cafeér etc.. och vid old street där jag bor är det bara massa barer/klubbar/restauranger så därför jag alltid går till Angel om det är dag tid!  
Dagens saker jag måste göra...
*posten och posta min monthly report till headoffice
*banken och SUCK betala hyran som är SVINDYR denna månaden eftersom jag bytte rum mitt i månaden. 
*Se om jag kan få tid hos en hairdresser och lägga in nya slingor. 
Ikväll ska jag hem till Steve, vi ska laga tacos och ha Prison break maraton ;) Mysigt! 
Inatt drömde jag förresten att hela min familj flyttade till London och jag var asglad... men inte lika glad när jag vaknade och insåg att det bara va en dröm =( 

måndag!

Helloo,
Har inte mkt att skriva idag. Min kära vän Tessa har varit här ikväll, vi lagade mat och gossipade! Har inte sett henne på evigheter hon har varit i Australien med sin babe bl.a.. har saknat henne så skönt att ha henne hemma på gatan igen ;) 
Nu ska jag göra klart allt pappersarbete som jag inte hann med idag... kul att göra på sin lediga tid va? Men på onsdag får jag min första lön och då kommer de vara värt allt slit! 
Puss

harlig dagHellooos!

Har haft en mycket bra dag! Blev en klassisk sondag skulle jag vilja saga. Tog karran (haha!) bort till Wandsworth och kakade sunday lunch pa en av vara favorit pubar! Det var fint vader sa vi satt i deras beergarden, man far ju passa pa innan det blir kallt ute! :) Sedan akte vi till "hem" till Surrey for att hamta tennis rackets! Vi ska namligen spela en tuff par match mot Tom & Julia (Steves housemate och hans gf) nasta helg och vi maste ova innan!! ;) Va kul att traffa S parents, de va precis pavag till flygplatsen.. de ska aka till Hongkong for att halsa pa Ali, men hon akte hem forra veckan for hon langtade hem hehe men de aker dit anda for flyget var redan bokat!

Jag overraskade forresten babe med Prison break season 4 igar! Men FY FAN vad sura vi blev nar de hade en bild pa Sara bla pa baksidan!!!! Va inte hon dod?! DALIGT ATT DE VISAR BILD PA HENNE!!! Nu fattar vi ju att hon INTE ar dod!! Nu blir det indian food och PB iaf.


Hors iman,
puss

Upp