Mapquest suger

På tal om ordet "fuck", det användes flitigt för en stund sedan. Skulle gå på mitt första aerobicpass. Självklart hittade jag inte dit... ligger bara 10 minuter här ifrån, men likförbannat går det åt helvete när jag ska hitta någonstans! Förstår mig inte på amerikanska vägar, och kartor. Mapquest.com är den sämsta jävla skit som uppfunnits. Säger gator och vägar som inte finns, lägger dit okända addresser osv.

Tacka vet jag kära Halland. Där kör man inte vilse minsann. Och tacka vet jag GPS! 


Nu har jag missat två av de första klasserna. Och det allra värsta.. råkade spilla ut hela min vattenflaska i träningsväskan där min kära cellphone låg. Så nu är mobilen stendöd också. Hur ska jag klara mig utan mobil??? Jag säger som Arden brukar säga....FUCK!

Jag lär henne allt jag kan!

Shit vad ungar lär sig fort. Arden kan numera 4 sånger FLYTANDE på svenska. (Denna veckan har vi kört på "sommartiden", blir nog Båten Anna nästa vecka). Hon är väldigt duktig. Hon kan även säga: Tack, snälla, förlåt, "jag heter Arden", och "jag bor i united states." Jag är stolt! 

Idag när vi hade storytime på biblioteket så pratade vi om alfabetet. "Någon som kan säga något som börjar på A" sa biblotikarien..."ARDEN!!!!" skrek hon självklart ut så att alla började skratta. De andra ungarna vågade knappt säga nånting, och de kunde säkert inte alfabetet heller. (Min unge kan det flytande och hon är 2 bast, när jag var två kunde jag typ säga "mamma") Boktanten blev imponerad och frågade hur hon kunde alfabetet så himla bra. "Jag har lärt henne allt, vi brukar öva och säga vilka ord som bokstäverna börjar med" sa jag stolt. 

... sedan kom vi till bokstaven F. Vad tror ni hon skriker ut?!?!?


FUCK!!!!!! F IS FOR FUCK!!!!!!!!!

Bibliotikarien blev måttligt imponerad. 
Upp