Do it now

 
Jag har ju som sagt förut en ny "regel" gällande mig själv. Som jag kanske inte följer till punkt och prickar, men försöker. Om jag måste göra något som kanske är tråkigt, jobbigt eller lite besvärligt så gör jag det på en gång, eller iaf inom närmsta dygnet. (Tror jag fick det från Maria Montazami!) Man blir så lättad och nästan svävar på moln efter ens "uppdrag" är gjorda. För visst kan massa småsaker (så som boka en restaurang, ringa banken, fixa nytt körkort, ändra bostadsadress etc.) tynga ner en fast det egentligen inte är någonting alls? Man har liksom det på axlarna hela tiden och kan inte riktigt slappna av förrens det är fixat. Sån är jag iaf.. Detta inlägget borde ju sluta med att jag gjort en massa saker idag som skulle fixas. Det har jag inte hehe.. men jag har ju ett dygn på mig så imån blir det till att 
 
1. Boka bord på en restaurang jag vill gå till i LA
2. Boka in SPA treatment för nästa helg
3. Gå till posten på lunchen
4. Ringa asos och fråga vart fan min klänning tagit vägen
5. Tvätta annars får jag ha underkläderna ut och in i helgen 
6. Sätta upp en anonym klago lapp till grannarna i lobbyn (dessa jävla fester alltså..)
 
Haha usch så lång listan blev!! 

Att resa

Shopping at 5th ave NYC in June
 
Nu är det bara 4 veckor kvar till min drömresa. Brukar resa ganska så ofta så brukar inte hinna längta så mycket i vanliga fall, men denna gången känns det som en lååånnngg väntan. Har inte rest sedan i somras (förutom Sverige i Januari) då vi hann med både Ibiza, Frankrike, New York och Madrid. Superkul sommar såklart men hade hellre spridit ut roligheterna över hela året istället..det är bra att alltid ha något att längta till i vardagen. Men vill åka nuuuu!! 
 
Känner verkligen att jag har "the time of my life" förtillfället. Ung, (utan att vara för ung) har jobb, pojkvän, vänner, bor i underbara London och världen framför mig. Resa är verkligen det absolut bästa jag vet, man måste verkligen passa på när man kan, har råd och inte är "uppbunden" (tro mig, jag älskar barn mer än någonting annat, men just nu sippar jag hellre en cocktail på en rooftop bar i NYC än att åka till familjehotell med bamseklubb..;-)

Morning power walk

 
Längst ner på min gata kan man skymta "the Gherkin"
Denna söndagsmorgon kickstartades med en powerwalk längs med kanalen. Inget vårväder direkt, men skönt att få lite frisk luft i lungorna. Nu ska jag väcka mannen och gå ner till vårt nya neighbourhood café för brunch.
Upp