kapten en-öga...

Det har varit sjukstuga och lite drama här över helgen. Det hela började med att jag fick något i ögat i Fredags eftermiddag. När jag 4 timmar senare fortfarande inte hade fått ut det, och det börjat svullna rejaält (jag öste vatten i ögat utan resultat) började paniken komma. Vi hade restaurang bokad med vänner på kvällen, och hur patetiskt låter det inte att avboka "because I got something in my eye", så jag bestämde mig för att gå ändå och försöka, skräpet borde ju komma ut at some point. Grät hela vägen till restaurangen av smärta och frustration, och det blev bara värre och värre. Väl på restaurangen fick vi tyvärr lämna våra vänner (inte så kul för dom att höra mitt snyftande och klagande under middagen ändå). Vid de här laget var ögat så rött och svullet att jag inte ens kunde öppna det.

Fredagskvällen spenderades därefter på Moorfields eye hospital, som lyckligtvis ligger på andra sidan gatan där vi bor. När jag ser kö systemet med siffrorna "3 hours 44 minutes waiting" trodde jag att jag skulle dö. Gick upp till receptionisten och förklarade läget med gråten i halsen, att jag inte kudne vänta så länge. ÄNGELN lät mig gå före hela kön och inom 10 minuter var "skräpet" borta. Minsta lilla partikel jag någonsin sett som satt fast på insidan av ögonlocket (de fick bända upp det uuurrrgh!).

Så nu går jag på pensilin och har fått tre scratches (repor på svenska?) på mitt stackars öga och jag ser fortfarande lite suddigt. Har fortfarande ont men det blir bättre för varje timme och svullnaden har lagt sig.


SYND OM LILLA MIG!

Upp