kapten en-öga...

Det har varit sjukstuga och lite drama här över helgen. Det hela började med att jag fick något i ögat i Fredags eftermiddag. När jag 4 timmar senare fortfarande inte hade fått ut det, och det börjat svullna rejaält (jag öste vatten i ögat utan resultat) började paniken komma. Vi hade restaurang bokad med vänner på kvällen, och hur patetiskt låter det inte att avboka "because I got something in my eye", så jag bestämde mig för att gå ändå och försöka, skräpet borde ju komma ut at some point. Grät hela vägen till restaurangen av smärta och frustration, och det blev bara värre och värre. Väl på restaurangen fick vi tyvärr lämna våra vänner (inte så kul för dom att höra mitt snyftande och klagande under middagen ändå). Vid de här laget var ögat så rött och svullet att jag inte ens kunde öppna det.

Fredagskvällen spenderades därefter på Moorfields eye hospital, som lyckligtvis ligger på andra sidan gatan där vi bor. När jag ser kö systemet med siffrorna "3 hours 44 minutes waiting" trodde jag att jag skulle dö. Gick upp till receptionisten och förklarade läget med gråten i halsen, att jag inte kudne vänta så länge. ÄNGELN lät mig gå före hela kön och inom 10 minuter var "skräpet" borta. Minsta lilla partikel jag någonsin sett som satt fast på insidan av ögonlocket (de fick bända upp det uuurrrgh!).

Så nu går jag på pensilin och har fått tre scratches (repor på svenska?) på mitt stackars öga och jag ser fortfarande lite suddigt. Har fortfarande ont men det blir bättre för varje timme och svullnaden har lagt sig.


SYND OM LILLA MIG!

Update!

Jag skyller på internet igen. Bloody virgin media broadband! Det går av och på hela tiden! Men för att uppdatera lite vad som hänt i mitt liv den senaste veckan kommer här en snabbis..
 
-I måndags träffade jag Tessa och baby Delilah (som nu både kan gå och säga flera ord aww!). Vi gick på en babyclass och fikade, supermys. 
-Jag har ångest över mitt hår därav inga bilder eller selfies (varför lyssnade jag inte på Steve?)
-Jag har tränat hot yoga och träffat en ny "yoga mate". Dock är det fortfarande "early stages" för att fråga efter hennes nummer haha ;-) 
-Jag har pratat med två kändisar på en dag. Grannen Brix Start Smith (vi pratade om vädret. Klassiker. Ska gå lite djupare nästa gång) och Jamie Oliver, min husgud och secret man crush. Ser ju honom nästan varje vecka så det är inte så spännande längre.. (Hans kontor är brevid mitt hus) Fast prata är väl kanske på gränsen till ljug då jag endast sa "sorry" för andra gången. Vet inte hur många gånger per dag jag säger "sorry" för ingen anledning och pratar om vädret till främlingar. Jag börjar verkligen bli English på riktigt..  
 
 
 
 
 
 

Family hols

Varje år bjuder pappa Kirk med familjen och respektive på semester då de hyr en villa någonstans i Europe. Ni kanske minns hur sur jag blev förra året då chefen inte gav mig ledigt eftersom det var i September de bokat (jag får ny klass i September så fullt förståeligt, men ändå irriterande..), så alla åkte utom jag..*snyft* I år däremot bokade de i Juni så jag kan följa med! Snällt! Vi ska åka till Corfu i Grekland... längtar sååå. Jag lyckades förhandla mig till hela 10 dagars ledigt.. :-) 
 
Bild från den bästa kvällen i Ibiza när jag och Steve grillade världens godaste BBQ för hela gänget i vårat utomhuskök! Solen höll på att gå ner, perfekt temperatur, hade musik i bakgrunden och ett glas vin i handen.. bliss.. 
 
Upp