sjukling...

Hejhej allihopa! Finally weekend:)

Igår hade vi lite fest här hemma.. eller vi hade bjudit över en familj. Blev grillspett, potatissallad och sallad! Riktigt gott! Hade lite planer igår..men jag kände mig inte fullt frisk så jag stannade hemma istället. Kunde inte sova på hela natten känns de som. Kändes precis som på den gamla goda tiden då jag levde med konstant halsfluss. Skitont i halsen och svullen med andra ord. Ont i hyvvet också såklart. Just nu jobbar jag.. dessa JÄVLA lördagsmorgonar som de plågar mig med.. barnen är visserligen snälla, smurfarna maraton är i full gång, och jag sitter här och dricker te och försöker intala mig att inte bli sjuk.

I dag ska jag träffa en kille från Halmstad som Heter David. Vi gick i samma datakunskap, men har typ aldrig snackat.. hur som helst så har han varit ute och rest i ett halvår, men ville hem tidigare än sina polare så han tog ett sista stopp i New York.. och han fick han veta från Julia att jag bodde här, så han frågade om han kunde få en guidad tur! (han har inte vågat sig ur hotellet än hehe) Och vad gör man inte för gamla Sannarpare? ;) 

En sak som är säker är att det inte blir något PARTY för Sanky ikväll. Gäller spara på krafterna!


Och förresten, gissa vem som kommer hit 28e juni??? MALIN ALIAS PARTYEKAN!! :))) Hur underbart är det inte att få över sin bästa kompis på besök? Längtar!

wonderful thursday

Klockan är redan över halv två på natten, men kan inte sova så lika bra att slänga in ett inlägg om dagens händelser för alla nyfikna! :)

Dagen börjades med att Mimi och Robin kom hit. Vi älskar dom! Mer underbar person än Mimi finns inte, nästan lite för snäll så jag blir irriterad, haha! Arden tjatar konstant om Robin. Det är Robin och "Määäts" (min pappa) som Arden är fruktansvärt imponderad av. Av någon konstig anledning. (kan ha med swedish cars att göra dock) Hur som helst så åkte vi till Barnes & Noble, som skulle ha storytime idag. Men inte en storytime i sikte. Framflyttat såklart, men vi satt där och läste böcker och hade trevligt ändå. 

Väl hemma busade vi runt, lekte i lekrummet och kollade lite tv..som är min favoritsyssla.. då passar jag alltid på att prata på skype med familjen! När Davey kom hem från skolan vid 3 så åkte vi till poolen! Ungarna härjade vilt och jag låg mest i solstolen och lapade lite sol. Nu jäklar börjar brännan komma vill jag lova! Se upp, ni får börja hårdpressa nu om ni vill ligga jämt när jag kommer hem! 

Mycket snälla barn idag, inga dampanfall eller slag med basebollträ idag. Skönt. Naturligtvis blir det kalabalik när mamma kommer hem vid 5, men det är ju som vanligt. Fattar inte varför Davey ALLTID ska hålla på och vara allmänt jävla jobbig när hon kommer hem! Han beter sig inte alls så när jag har honom..

Sen ringde Vincent (polare till "svensken" om ni minns?) och frågade om jag ville hitta på nåt. Det blev utsökt kinamat och sedan bio, Indiana Jones nya. Bra film, men trodde den skulle vara bättre. Inget akut behov för er att se direkt. 


Nähä, nu har jag tjatat tillräckligt. Hörs imårrn!
image782

Favoritblogg!

En blogg som jag går in på ca 10 gånger per dag är min syster Fridas! Mest för jag vill hålla koll på vad hon har för sig om dagarna! :) 

Kan inte fatta att det redan gått 3 månader sedan du var här och hälsade på mig! Så roligt vi hade! :) Nu är det inte långt kvar tills vi ses igen! <3
image780

Kolla in hennes blogg!! Hon har precis köpt en liten chihuahua !

HTTP://FRIDIZZZ.BLOGG.SE

HTTP://FRIDIZZZ.BLOGG.SE

HTTP://FRIDIZZ.BLOGG.SE


Fattar inte hur man länkar med Mac? Någon som vet?
Upp