Life's a holiday

..är mitt nya motto..
 
Veckan har inte varit den bästa. (Dessa j*a development rapporter alltså..) Helt slut som artist. Vad jag behöver är en holiday. And guess what, it's my lucky day! ;-)
 
Imån åker vi nämligen till Morzine i Franska alperna (eller var det Switzerland?) på skidsemester med våra underbara vänner Lina & Ben som har en chalét (alpstuga) där. Det är vi fyra + 2 andra par från vårt "uni gäng" som åker. Kommer bli sååå roligt. Är dock lite smått nervös då jag och Stevisen inte åkt sedan 2009!  Vilket var i Verbier på vår första semester tillsammans..ahh minnen! Time flies huh?
 
Såhär såg det ut i Verbier 2009...
 
 
 

1983

Igår slog vi på stort och öppnade en väldigt speciell flaska rött. Steve fick den som present av sin syster när han fyllde 30 förra året. Vinet är lika gammalt som Steve själv och har bevarats väl så vi ville spara det till ett "special occation"... dock har vi inte riktigt haft något occation att dricka det på, tills jag insåg att öppna flaskan är ju själva occationet! Sagt och gjort. 
 
Den låg så fin och ståtlig i sin likkista och när vi öppnade den svärmade det ut starka ljuvliga dofter. Vi lät den stå i vår decanter i 3 timmar innan vi vågade dricka det. Det kan ju smaka hur som helst efter 30 år men det var fantastiskt. Ett sådant vin vill man bara njuta av varje klunk och inte ha någon spicy mat till. Det var inte det bästa rödvinet jag druckit (man har ju höga förväntningar på ett så gammalt vin) då jag gjort många vinprovningar i mina dagar, men förvånansvärt gott. Väldigt heavy, spicy och mjukt på samma gång. Kul present att ge bort tycker jag!
 

London

Gick en powerwalk idag längs med Themsen. Helt underbart var det. Jag älskar att gå längs med South Bank, så mycket att se och en massa mysiga restauranger längs med vattnet. Har inte varit där på länge, men på sommaren brukar jag och Steve gå dit och äta glass eller ta en drink på någon bar eller båt. Verkligen ett måste om ni åker till London. Börja vid London bridge (via Borough market) och gå hela vägen bort till Westminster. Underbar promenad med en utsik som inte går av för hackor. 


 
Upp