Julpynt!

Idag kom äntligen mitt christmas tree, homedelivery ända till vardagsrummet, med fot och allt! Smidigt! Är SÅ nöjd den blev perfekt storlek och är tät och fin... och doftar julafton :-) Satte även upp resten av julpyntet i huset och har druckit glögg och lyssnat på mtv christmas chart! Välkommen DECEMBER!

Mamma & Pappa på besök!

Busy busy busy! Mor och far har ju som sagt varit på besök och vi har haft det jätte roligt! Det är skönt att de numera sett allt turist trams så man slipper det...:-) Vi har ätit långa luncher, fikat massor, haft movie night (päronen såg sin första 3d film), druckit glögg, varit på saatchi gallery, shoppat m.m... Här kommer lite bilder!
Pappsen och jag utanför harrods.. det blev lite julshopping :-)
I <3 harrods christmas floor
Julstämning på hög nivå!
Harrods champagne bar
Frukost på Jamie Oliver's fiftheen restaurant.
Skolan där jag jobbar
Vi bjöd över Steve's föräldrar på lunch (som slutade 6,5 timmar senare = lyckad tillställning!)

helg för mig idag!

Har storstädat lyan så nu är det kliniskt rent när mor och far kommer på besök, såhär fint har det inte varit på mycket längre. Kylen är fylld med gottigheter och jag är redo för en kul helg! Appropå kul, igår blev jag inkallad till chefen.."Sandra, I would like to talk to you, sit down and close the door behind you", blev lite skraj först (för vem har inte respect för chefen och ägaren av skolan?) Men hon hade goda nyheter, hon ville bara säga hur oerhört tacksam hon är att jag jobbar för henne, hur mycket hon och "alla" älskar mig både kollegor och föräldrar OCH att jag skriver de bästa rapporterna och observationer. Blev SÅ GLAD! Skönt att få lite uppskattning för jag jobbar verkligen stenhårt, även om det kanske låter ganska så lätt att passa barn så är det verkligen inte det och det ligger en massa pappersjobb bakom som jag gör varje dag som tar kol på mig ibland.
Sedan gav hon mig löneförhöjning :-) Nu är det bara 5 timmar kvar + möte sedan är det HELG för mig!!
PUSS
Upp