slappedag

Hade valdans trevlig igar! Kanns som ar och dar sedan ja va ute och socialiserade mig! Dock spo regnade det igar och jag hade glomt paraply sa sag ut som en blot katt nar jag gjorde entre!

Idag har vi bara slappat. Kollat pa filmer, kakat den traditionella sondagspizzan med extra sas, lagat middag och nu dricker vi rodvin i sangen!

God natt pa er,
xx

3flugori1smäll!

Fattar ni, detta är första lediga lördagen för mig!! (I London) Crazy!!! Ni anar inte hur mkt det har sugit att jobbat varje lördag när kompisar kommer in på jobbet för att säga hej när de är ute o köper nya kläder/smink inför kvällen! Men nu jävlar är de min tur att ha lite roligt!! 
Men idag kommer jag tyvärr inte hinna med så mkt shopping. Flytta är prio nr 1. Sedan måste jag köpa en present till Tessa, hoppas på att jag hittar något i Angel så jag slipper pallra mig in till Oxford street. 
Ikväll blir det birthday party för Tessa och Matt, de har gemensam fest som hålls på baren "the player" som ligger i Soho, sedan något annat ställe som heter "the roadhouse" i Covent Garden. Steve kan tyvärr inte komma för hans flatmate Tom fyller också år och har sin fest... jag ska göra samma som förra året, vara hos Tessa till midnatt och sedan ta taxi till Tom's fest! :) 

Fredag!

Dagen har iaf börjat bra! Gick upp redan vid 8 och fortsatte mitt flyttkalas från Old street till Angel. I solsken denna gången! Har kanske bara 2 lass kvar, sedan ska allt va flyttat! :) Älskar mitt nya hem, kanske visar er lite bilder när jag kommer i ordning. 
Nu ska jag fortsätta att dricka upp kaffet och läsa min tidning! 
Upp