mirror mirror on the wall

Idag fick jag äntligen min efterlängtade hall spegel från John Lewis! Det kommer se fab ut när den är upphängd, ramen passar snyggt till de guldiga detaljerna i tapeten. Frågan är bara hur jag ska få upp den? Om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte om jag litar på steve... jag är nog den mest händiga i det här hushållet, och jag är INTE speciellt händig ;-)
Vart är pappa när man bäst behöver honom??
Nu är jag på jakt efter en sånhär telefon från Bang & Olufsen!! Så jäkla läcker!!

me in a nutshell

hahaha måste berätta något stört jag gjorde inatt. Jag gör ganska så ofta galenskaper när jag sover men inatt tog fan priset. Jag sov med öronproppar inatt (sånna sillicon proppar) för det var ett hundskrälle som skällde utanför typ hela natten. Sedan hade jag en konstig dröm.. bland annat om att jag tuggade tuggummi.. och jag vaknade med att jag tuggade på ena öronproppen!!!! Hahah fresh! 

celebration

Just avslutat en timmes skypande med min kära gamla vän Julia som jag inte pratat med på evigheter! Så det var härligt att skypa och skvallra lite som gamla goda tiden när vi bodde i USA när vi gjorde det så gott som varje dag. Längtar ännu mer tills jag ska till Sverige i sommar nu! :-)

Igår hade vi något roligt att fira!!!! ;-)
Upp