äntligen!

Som ni ser så skriver jag med åäö nu! Det värsta är att jag har vant mig vid att skriva a och o istället, så kommer nog ta ett tag innan jag vänjer mig. Nu har iaf min mac anlänt till Princeton, bättre sent än aldrig. Blev en fin nyårspresent ! 

Ikväll blir det middag hemma hos Jaquline här i Princeton, senare är det nog tänkt att jag, som vanligt, ska hitta den perfekta nyårsfesten.. nyårsafton är sjukt överskattat. Jag hade helt varit med dom närmsta vännerna, käkat god mat, druckit skumpa och spelat spel..

ensam igen

Nu har Julia och Jocke lämnat mig. Ensam igen i det stora staden.. jag måste försöka hitta någon polare snart.. har bara ytliga festpolare här ju haha! Helgen har varit lyckad! I fredags åkte vi hem till en kille som heter Jordan som bor i Princeton för att dricka och spela biljard. Var trevligt, Julia är grym på biljard... killarna var schyssta, gillade dom bortsätt från att hela bunten knarkade. Alla i Princeton verkar gå på droger... det gillar vi inte! Lordags blev det manhattan igen, shoppade en hel del, sedan drog vi till times squere.. hann inte med frihetsgudinnan dock. Jag har ju redan sett henne sa for mig spelar de ingen roll..Varan lilla trip filmades ocksa! Kommer snart pa youtube.com! ;)


Stannade anda tills mandag.. va med Calle igarkvall! Nu sitter jag i sista minuten och forsoker styra upp nyar..

Mer fynd!

Igar fyndade jag rejalt! Kopte tva pennkjolar, en rod och en brun, och en svart kort volangkjol! Det blev aven ett linne och ett par jeans som jag inte kan knappa. (an hehe)

Turistade runt lite igar.. fast vi shoppade mest sa hann inte visa Jocke sa mycket haha.. han iaf kolla utsikten fran top of the rock (4:e gangen for mig?), samt checka in julgranen pa rockerfeller. Blev en hel del promenerande, gick anda fran penn station (33st) till rockerfeller. (47st)! Bra motion.. blev sjalvklart pizza pa favvohaket..haha, dom kande igen oss! Nar vi fragade efter en kniv sa tog han fram varsta yxan igen hahaha.. nasta gang ska vi fa vip-bord! ;)
Upp