Det närmar sig den stora Dagen.

Så jäkla skönt det är att komma tillbaka från semestern och fortfarande vara ledig! Frida väckte mig vid 7.30 och vi gick en lååånng powerwalk.. måste ju bli av med holiday fettet! Nu dricker jag mitt morning coffee och planerar dagen. Har massor att fixa idag.. måste ringa min frisör, GP, gå till banken, packa, rensa och slänga saker.. har även en hel lista med saker jag fått i uppdrag att hitta, bla en matta till "the study" och bedside table lamps.. blir galen att det ska vara så svårt!! Jag är så sjukt kräsen och gillar jag något så gillar inte Steve det etc.. men oftast brukar jag få som jag vill i slutändan ;-)

Jag laddar stenhårt inför morgondagen då det är en väldigt STOR DAG HÄR I ENGLAND. Ingen kan väl ha missat det kungliga bröllopet!? Om ni tyckte att Viktoria och Daniels bröllop var stort så ska ni bara se hur det är här!! Galet och ALLA pratar om det! I princip alla pubar kommer ha storbilds tv och det sägs att över 1 miljon (om det inte var mkt mer) kommer stå utanför kyrkan/buckingham palace imån för att få en skymt av brudparet. Och jag är självklart en av dom!! Är så spänd på vad Kate kommer ha på sig, hon är ju bara sååååå snygg!! Och snacka om att vara nersös.. tänk själva att bli filmad i närbild när man säger "I do" inför 1 BILLION tv tittare!!! 

Part 6- Hong Kong

I <3 Hong Kong! Verkligen en häftig stad! HK har lätt den bästa skylinen i hela världen, det gör sig inte rättvist på bild. Vissa delar av staden är väldigt kinesisk, men andra delar som Soho tex är väldigt "western". Barerna vi var på var packat med expats (engelsmän, austaliensare, amerikaner), så man kände sig hemma i de områderna! Godomligt god mat och tjusiga restauranger, men allt är svindyrt..dyrare än London. Samma gällde shoppingen, vill man köpa chanel och prada väskor så är detta rätt stad, men letar man efter highstreet så suger shoppingen! Vi hade en fantastic time iaf! Åker mer än gärna tillbaka! Här kommer de bästa bilderna :-)


Stroll in Hong Kong park

Uppe på Viktoria peak. Dock var det lite disigt så det var svårt att få bra bilder, men utsikten var fab!!

Haha jag blev typ full på en öl.. tydligen ska höjden ha med saken att göra?

Utsikt från Kowloon sidan!

Afternoon tea på intercontinential hotel. Har man engelsk boyfriend så får man stå ut med sånt ;-)

Gatan vid vårt hotell

Ready to party!! Vi hade galen view från vårt fönster men glöme ta bild på det..

Bästa kvällen var när vi var på Hong Kongs bästa restaurang, Hutong.. kolla in utsikten!!

Skål skål

Varför äta kinesiskt när man äta english pubfood?

Soho är det mysigaste området i Hong Kong. Fullt med barer och restauranger.

Vi kollade på lightshowen som är varje kväll klockan 8pm. Pampig musik och lots of light!!

And what's better than a good old beer in a pub...

Part 5- Vinpearl

En stor favorit (jag har många favoriter) var Vinpearl. En super lyxig resort som låg på en privat ö. Man checkade in på Nha trang's main land, sedan fick man antingen ta cable car eller speedboat över till resorten. Beachen var helt underbar där!!
Upp