time out

Bloggen bloggen vad ska det bli av dig? Fran och med nu tar jag ett uppehall, kanske for alltid. Jag har varken tid eller lust att blogga just nu.  Men folj mig garna pa Instagram (sandra_sweden) dar jag uppdaterar lite oftare!
 
 
Pa aterseende. xxx

Emeli Sandé

Igår kväll träffade jag och Steve upp vänner i South Ken för dinner och drinkar, sedan styrde vi kosan mot Royal Albert Hall där vi hyrt en box för att kolla på Emeli Sandé. Hon var sååå sjukt bra!!! Magisk röst. Hon är nog inte så jätte känd i Sverige ännu men här är hon hur stor som helst efter hennes framträdande The Olympics.
 
Vi drack drinkar, sjöng och dansade som om det inte fanns nagon morgondag och fick ett och annat "evil eye" från boxen brevid oss. Efter konserten blev vi medbjudna till VIP baren i källaren för att träffa the superstar (vår kompis Vicky jobbar för royal albert hall så hon hade fixat att vi skulle få träffa Emeli efteråt) men jag och Steve orkade inte vänta mer än en halv timme så vi gick hem.. Tror ni inte hon kom 5 minuter efter vi gått? Såklart. Vara vanner fick iaf traffa henne vilket ar coolt!
Höjdpunkten på kvällen var nog ändå när Professor Green oväntat dök upp på scen och hela publiken went crazy!!
Kolla in dessa underbara låtar  Väldigt Alicia Keys meets Adele tycker jag. Love her!! 

Julen närmar sig!

Julen närmar sig med stora steg, bara 6 veckor kvar! Jag kommer fira jul i England i år hos Steve's föräldrar och åker till Sverige efter nyår istället. Och stort christmas fan som man är så har jag redan börjat planera årets decorationer! Julgranen är beställd (2.5 meter, ska det va så ska det va!) och idag ska jag och Malin åka till Harrods för min årliga Christmas shopping! Deras christmas floor är helt fantastisk med stunning christmas ornaments i alla möjliga former och färger och traditionella julsånger spelas i högtalarna. Mer julstämmning än så går det inte få! 

Upp