Art

Måste visa vår nya tavla vi köpte i veckan! Efter över 1 års letande har vi äntligen hittat en som passar in perfekt. Vi var ute efter något udda med många detaljer... Sprang på denna som vi genast tyckte var supercool, man kan kolla på den hur länge som helst och man hittar nya detaljer hela tiden! Love it, skulle beskriva den som playful, interesting och different. 
 

Söndagsfika

Jag brukar ofta baka något gott till söndags fikat, idag blev det en vanlig hederlig kladdkaka med vanilj glass och bär. Den fina duken köpte jag på Village när vi var i Halmstad. De har så mycket fina saker där, ville köpa med mig hela butiken :-)
 
 
 
 

Tessa & Amir's wedding

Åhh så fint bröllop de var! Vigseln ägde som sagt rum i Marylebone reg office, och festen i en restaurang/pub på Caledonian road. Det var ett litet "informal" bröllop med bara 53 gäster, dresscode var colourful/chinos.  Vi drack cocktails på takterassen och åt god bbq till middag. Fina tal...blev lite tårögd, specielt när Amir höll sitt tal och avslöjade för gästerna att de väntar en liten baby girl i januari!! Wow vilket jubel det blev! Jag visste om att hon var gravid sedan länge men inte att de var en flicka så det blev en stor överraskning eftersom de sagt att de inte skulle ta reda på det. Sedan blev det dans och drinkar natten lång! Fin dag och fint par ♥
 
 
 
Upp