Handy dogs

Varken jag, eller definitivt inte the husband, kan skriva upp händig på cv't. Men hur svårt kan det vara att måla ett sovrum liksom?  Insåg ganska snart att det krävdes mer jobb än att bara 'kladda på'.. Så efter halva rummet var klart hade vi både träffat och anlitat en professionell painter att göra resten av huset medans vi är i Thailand hehe.. Vad tycker ni om färgen jag valt till vårt sovrum? (ska göra andra lagret imån) Jag tror det kommer bli riktigt snyggt till det ljusa ekgolvet och vit säng/garderober/nattduksbord. Kan inte bestämma mig om färg på gardinerna dock... Vita eller grå? 
Mitt jobb var att skydda golvet och fylla i det som Steve missat! 😊

Babymoon

Nu ar det bara 3 veckor kvar till var babymoon! Alskar ordet babymoon, hur gulligt? Annu en anledning att lyxa till det lite extra ;-) Oftast nar vi reser sa flanger vi runt som darar, vi alskar att explora och upptacka nya platser. Dock blir detta en annorlunda resa. Jag vill varken explora, vara kulturell, eller klamma in sa manga destinationer som det bara gar. Blir anfadd bara jag tanker pa det. Vi har bada haft en inre stress de senaste manaderna bade med huskopet och Baby K (long story short, vi fick valdigt daliga odds pa vart 9 veckors ultraljud. Tips ar att aldrig gora ultraljud innan vecka 12 da det ar alldeles for tidigt att avgora nagot!) sa vi behover verkligen en lat semester och gora absolut INGENTING. Ligga i skuggan och lasa bocker och klappa pa magen. Dricka smoothies och ata god mat.. Langtar!! 
 
Det bar av till Thailand denna gangen. Vi ville egentligen aka tillbaka till Goa, som vi tycker ar basta platsen pa jorden, men min barnmorska tyckte det var en dalig ide i och med risken for malaria och matforgiftning. Sa bestamde mig da att valja destination efter hotell istallet. Hittade ett superfint hotell pa Koh Phangan sa det fick bli Thailand denna gangen. Jag har varit i Thailand forut men aldrig varit pa den on sa det blir lite nytt iaf. Tror dock inte jag kommer lamna hotellet anda haha ;-) 
 
 
Honeymoon i Philippinerna 

Packar..

Såhär har hela helgen sett ut i princip! (Utan en uppdragen T-shirt då såklart) Boxar i princip överallt. Packat timme ut och timme in, men det tar ju aldrig slut! Hur mycket skit kan man samla på sig under 5 år? Det är ju värsta träningspasset att packa lådor, fått lägga mig ner och vila flera gånger. Har flera boxar med kläder och prylar som jag ska ge bort till charity. Vill inte dra med en massa krams till det nya huset. Så glad att vi bokat in en flyttfirma.. Vi har betydligt mer saker nu om man jämför med när vi flyttade in. Då flyttade vi allt själva i Steves porsche haha.. 


Vecka 20. Baby K har levt rövare hela veckan. Alltid på kvällen runt kl 9. Så mysigt att ha det att se fram emot varje kväll! 
Upp