night with the girls

Igår blev det girly night! Jag, Frida, Tessa och hennes kollega gick på bio i Angel. Såg Chalet girl med ingen mindre än Chuck Bass som vi alla är lite små kära i. Den va as bra! Perfekt tjejfilm :) Blev så sugen på att åka skidor och bo i ett chale igen! Åhh! 
Är så nice att man får dricka vin på cinemas i England. Jag gör det varje gång, filmerna blir alltid lite roligare då! (dock är det ej att rekommendera när man ser Inception haha fattade ingenting då). Efteråt gick vi till en mysig pub och drack lite mera vin! Mysig tisdag! 

My handy man!

Jäklar vad fixandes det blev i igår! 5 timmar totalt, och så snyggt det blev!! Vi blev helnöjda och sparade in en och annan slant som vi skulle betalt en målare. (Dock brände jag dom pengarna på mina nya AS LÄCKRA ljusstakar haha..) Hade en sån mysig dag.. det är ju lite romantiskt när man tänker efter! Vi målade massor, spillde massor (steve), städade fixade o donade, lyssnade på Kings of leon och drack Heineken. Efteråt var vi helt slut, gick till puben och åt en mycket välförtjänt sunday roast. 
Oj bilderna blev visst snea.. 

fixar lördag!

Ännu en härlig dag! Började med att springa runt parken, i t-shirt... nice :) Sedan åkte jag bort till vår snickar kille för att hämta olika samples med olika trä nyanser till skrivbordet han håller på att bygga åt oss.
Resten av dagen lunchade jag med Frankie i Angel, mötte upp boyfrienden och åkte och kollade på hur det har gått med vårt tv stand och coffee table som nu var färdigt! Det blev jätte fint de ska bara målas också, får hem det nästa vecka! Hann även med att köpa en stege, penslar och färg. Imån ska här målas! 
Kvällen avslutades med drinkar på puben och nu kollar jag på the social network för andra gången. 
Happy saturday! 
Upp