What a weekend!!

Jaaa what a weekend! Lördags var en stor dag för oss då vi äntligen fick nycklarna till lägenheten! Som vi längtat! Jag kunde knappt sova natten innan haha typiskt mig! Men sikken känsla att låsa upp dörren till vårt framtida hem utan mäklare eller de förra ägarnas möbler därinne. Dagen till ära drack vi champagne i mina nya Iittala glas :-) Har ju inga möbler ännu så nu är det bara att vänta.... 3 månader för soff jäveln och 10 veckor för sängen.. men den som väntar på nått gott :-) 
LIFE IS GOOOOODDDDD som man brukar säga! 
Sneek peek på badrummet. LOVE IT!! 2 sinks och nedfälld tub.. lyx :) 
Nä nu ska jag traska iväg och köpa en dammsugare! 
Puss 

"This is lovely! Amazing!"

Dans le noir var en succé som sist! Jag har berättat om den restun förut, det är "bäck svart" därinne så man har ingen aning om hur stor restauranten är, vem som sitter brevid eller hur maten ser ut. Alltså när jag säger "bäck svart" menar jag verkligen svart. Man ser absolut INGENTING!! Man kunde välja kött,fisk,vegetarian eller surprise. Jag tog suppe, tänkte de kunde va kul eftersom jag tog kött sist jag var där. Man får reda på vad man ätit efteråt. Jag käkade visst oxtunga, krokodil och haj. Blev så jäkla äcklad efteråt uuuhhh!!! Men "in the dark" var det så jäkla "amazing" haha.. de säger ju de att tar man bort en av sinnerna (synen) så förstärks de andra (smaken).. det blev en lyckad kväll men många skratt! Happy birthday Tess! 
Ni måste besöka dans le noir! Men rekommenderar en stor grupp ca 12 som vi var, då det blir mkt roligare (för man vet inte vem som sitter var så man får föreställa sig det och alla skriker åt varandra för man vet inte om någon lyssnar då man inte har någon ögonkontakt haha)
Tog en bild därinne ;-)

duktig!

Duktig jag varit idag! Först en lång jobb dag, sedan hem och dammsuga och slutligen plugga med en kanna te och doftljus :) Läser just nu om personal development. Vad tiden går fort, 2/3 avklarade av level 2...
Längtar tills imån då är det min bff:s birthday party på dans le noir!!! :-))
Puss!
Upp