helig kvall

Jag fullstandigt ALSKAR Britts nya skiva, ALLA latar ar grymma och jag har redan 7 st favoriter. ;) Igar var hon med i X-factor och hon var saaaa bra. Jag hade dukat upp med chips och lask Britt till ara. Sa bra. Som sagt, garkvallen var en helig och lugn kvall for mig.. andra verkade ha roligt pa andra hall. Detta sms fick jag 04.46 :

"Hi baby I´m at a afterparty in Angel miss u what are u up to?"

Vad brukar man "vara up to" kvart i 5 om man har en helig Britt night?

Langtar tills den 5e december... da jaklar ska ni fa se pa andra bullar!


Har aven laddat ner massa julmusse nu sa nu kan ingen undvika att julen snart ar har.. Jul i betlehem a lá Carola och Jenny Olund rules!

världens bästa dj

Skippade partyt i Notting Hill igår.. men kvällen blev ganska så bra ändå. 2-3 drinkar på en bar i city klarar man ju av utan problem menar jag.. trots sjukdom. Gick till favvobaren och träffade min favvo DJ (han var så bra sist så jag var tvungen att fylle-ringa Malin haha).. Han kände mycket väl igen mig sedan sist och gav mig kindpussar. Konstigt med tanke på att jag sa att jag var hans biggest fan. 

"How are you my darling? How's life? Have you heard Britneys new song Circus???"
Sedan spelade han 4 Britt + 2 justin.. på mindre än 45 min. 

Där snackar vi en äkta. Love him. 


Sedan blev det thai take away och filmkväll. Hyrde "Children av men".. den var ingen höjdare. 
Idag vet jag inte vad jag ska göra... hela dagen framför mig.. some shopping anyone?

Fredag!

Vaknade precis med sprangade huvudvark och ont i halsen.. verkar som om jag aldrig blir frisk. De gar upp och ner hela tiden, kan ma skit pa morgonen och ma jattebra pa kvallen.. idag hoppas jag verkligen det. Ar bjuden pa ett "good bye party" i Notting Hill.. det ar en tjej vi kanner som ska resa jorden runt i 1 ar. Hoppas verkligen jag mar battre.... annars far det bli lugn hemma kvall for mig... usch sa trakigt. Hoppas ni far en trevlig fredag!
Upp