Seating plan

Vi hade 8 runda bord och de var alla döpta efter Las Vegas hotell. (Såklart😜) Vår seating plan såg ut såhär.. Liknande stil som inbjudningarna. The 'head table' var självklart det New York New York hotell😉 
 

Morning gift..

I morgongåva fick Steve en fotobok från vår förlovningshelg i New York. Jag skrev den som en liten 'story' i tidsordning.. Tyckte det var en fin present + roligt för ens barn att läsa i framtiden.. 
 
Han fick även den här lilla boxen med små kuvert i att öppna varje månad. I kuverten står det nerskrivit en date vi ska göra den månaden. Vissa väldigt simpla andra lite mer speciella..
 
Han fick öppna första kuvertet för Mars månad dar det stod
'Have a romantic, private dinner on a beach.
Private chef and buttler is booked for our first night at Shangri-La Boracay at sunset.'
 
Ska bli mysigt att göra något speciellt bara vi två varje månad! 

Inbjudningarna

Såhär såg våra inbjudningar ut! Det tog veckor att designa och få som vi ville men behöver jag ens säga hur sjukt nöjda vi var med dom? Coolaste inbjudningen jag sett om ni frågar mig 😉 Vi älskar Vegas och gamble så det var en självklarhet att ha ett Vegas/casino tema på vårt bröllop. Så inga pasteller eller rustikt tema här inte (det är ju såklart jättefint fast de flesta bröllop har ju det now days) Vi ville inte ha ett traditionellt 'pretty' wedding utan något coolare/roligare. Vi avslöjade inget för våra gäster utan ville att det skulle bli en överraskning. (Inbjudan avslöjar ju iofs temat men tror inte folk tänkte så mycket på det mer än att det var annorlunda)

Älskar vår dress code 'Monte Carlo glamour', gästerna får därför möjligheten att gå all in om de vill.. 

För att komplicera saker ytterligare så var vi tvugna att designa tre olika inbjudningar, alla samma design fast olika tider då vissa gäster var bjudna till vår första ceremoni (wedding party + familjer) i Mayfair, sedan hade vi en inbjudan till vår andra 'Vegas ceremoni' och även några 'evening guests invites'. Vi skulle egentligen inte ha några evening guests men tyvärr hade denna lokalen mindre capacitet än den förra. 
Upp