Ungjävel!!

Jag älskar verkligen barn, det var en stor anledning till att jag åkte hit. Men ouppfostrade, dampiga barn tycker jag fan inte om. Det är Davey Bogle vi snackar om, den som klarar av honom borde få både diplom och medalj. Spelar ingen roll vad jag gör/säger/hotar/mutar med, han lyssnar inte på mig!! Han slåss, skriker, lipar, dampar... mig får han gärna slå, men när han slår Arden blir jag så jävla arg på han så jag bara vill ge han en lavett! (Haha jag kommer aldrig få något barnvaktsjobb i Sverige mer om någon läser) 

Gav dampet en "timeout" precis, självklart vägrade han..men stängde in han på rummet..han har skrikit i ca en halvtimme men blev tyst nu. Antar att han somnat....SKÖNT! 

Ska man vara au pair så ska man ha barn under 3 år eller över 10. Helt klart! PS! 1 vecka kvar idag!

working

AAAJJ! Hällde precis ut hett hett kaffe över handen! 

Well, dagen är bra so far. Asvarmt ute, men Davey vill inte gå till poolen så vi är inne och målar istället. Vet inte hur många teckningar Fridas hund "Stääälllla" har fått nu. Arden håller på att måla en teckning till "Määäts" nu också. (pappa) Haha, dom är för söta. 

Är i Prince nu, kom igår.. men åker tillbaka till beachhuset ikväll... känns faktiskt som att det är mer hemma än här nu faktiskt, kanske beror på att jag har alla mina saker där.. Sen är det såklart inte så illa pinkat att vara ledig om dagarna och hänga på stranden där nere. 

I måndags trodde jag det var min sista dag i Nevvan, nästan så man fällde en tår på tåget hem... men nu verkar det som om jag ska dit på söndag igen. Ska träffa en för en fika och prata om ett kanske blivande jobb....jag hoppas verkligen det går på söndag som vi sagt, för det är sista chansen jag har att träffa henne innan jag åker. 

Var en stor artikel i New York daily news igår om en svensk tjej som hette Sabina Johansson, som åkt fast för hon var en sk. bordellmamma eller vad det heter i Midtown... bild och allt, snacka om pinsamt! Min hostdad tyckte det var skitkul att hon var svensk och hette Johansson! Haha!


det närmar sig...

Kom precis hem efter en jäkla shoppingrunda. Herregud, hur ska detta med packningen gå egentligen. Jag lär kunna trycka ner allt, men undra vad priset kommer gå på... vet inte ens hur mycket man får ha med sig?(i pounds) Någon som vet?
Går ständigt runt som ett enda stort smile. Ungarna kan få gnälla, skrika och bråka hur mycket dom vill. Bara känslan av att jag åker hem om 9 dagar gör att allt går så mycket lättare (ringde bara en gång och beklagade mig till Julia idag) ! Tänk att kunna spendera en dag utan barn? Så himla..tyst. Ingen som springer in och hoppar i ens säng när man är ledig, ingen som gråter för de inte får sin juice, ingen som skriker eller slåss. Men samtidigt kommer man inte få sina underbara morninghugs, sitta och mysa och läsa böcker, prata om helt obetydliga saker som de tycker är jätteviktiga och höra deras underbara skratt. Usch.. kommer bli jobbigt att lämna dom små liven ändå. 


Upp