Hej hej

Just hemkommen från lunch i Moorgate med min bbf Tessa. Det blev sushi på itsu, Mums! Vi hade mkt att ta igen, vi har bara setts en gång på hela sommarn!! Först va jag i Sverige på min systers student, sedan va hon i Bali nästan hela juni, sedan jag har varit på semester 2 veckor i juli. Men nu så :) Passade även på att shoppa lite på New Look när jag va i närheten, de blev 2 söta linnen och en BH.  

Annars har jag inte gjort något speciellt. Gjort massa ärenden och tränat. Igår va jag o älsklingen ute och käkade i city.. va nog första gången jag druckit vatten istället för vin. Tänkte försöka dra ner på de och inte dricka "i onödan".. Jag har druckit vin varje dag hela sommarn, kanske 2 dagar jag inte gjort de. (Alltså inte druckit mig full, men 1-2 glas till maten osv..minst). 

a not so handy girl

Puuuh vilken dag hittills. Ringde till british gas för 5e gången angående att mitt vatten är svinkallt.... "press 1 for blablabla...press 2 for blablabla.. du står i kööööö..", Vad i helvete kan man inte bara få prata med någon typ NU?!?! Efter att blivit kopplad hit och dit, exakt 43 minuter senare (min mob räkning kommer inte bli billig..) så sa de att de ska skicka en kille för att kolla på min gas maskin (va heter de då?) .. Fan så att sabba ens planer. "Vi skickar en kille han kommer senast inom 4 timmar." Jahopp, de va ju bara att hålla sig inne. 3 timmar och 45 minuter senare kommer han. Bill. Vilken stjärna! Alla (tjejer iaf) borde ju ha sin egen handy man! Det tog han 2 minuter att hitta problemet, vilket visade sig vara att min lägenhet inte använder sig av british gas utan ett annat bolag hahaha.. och för att få igång varmvattnet skulle man visst trycka på en knapp. Nu jäklar ska har duschas hot hot hot!!! 
Upp