Sis night

Jag, Frankie och mina sister in laws Lorna & Ali har ju haft som tradition sedan bröllopet att ha en 'sis night' i månaden. Älskar våra kvällar, alltid lika mysiga! Denna gången blev det middag på Jackson & Rye i Soho, som fick tummen upp från alla. Jättegod mat och bra stämning. Rekommenderas! Tyvärr var det sista gången på länge eftersom Frankie flyttar hem till Sverige imån 😢 kommer sakna henne!


Operation badrum!

Känner mig som en working housewife. Inga långa vinluncher och spa treatments här inte. Jag kallar mig numera house manager och det är ta mej fasen ett heltidsjobb vill jag lova. Släpper in/ut hantverkare, bokar in elektriker och får quotes på allt från dörrar till fönster. Dagens stora mission är att välja ut ett badrum! Kul 😊Vi har totalt 2 badrum och två små toaletter att inreda allt som allt, men vi kommer bara hinna med 1 (kanske 2) innan sommaren. Spännande!  

Home sweet home ❤️

Borta bra men hemma bäst stämmer bra! Promenad längs med Themsen (15 minuter från vårt hus!) och lunch utomhus för första gången på en av de mysiga pubarna som ligger längs med vattnet. Går såklart inte att jämföra med Thailand men våren har iaf anlänt medans vi varit borta. Underbart! ☀️

Upp