wedding update

Efter ytterligare lite blod, svett och tarar har vi nu hittat en ny lokal som var ledigt samma datum, inte stanger klockan 11 och som man far spela hur hog musik man vill i..yay! ;-) Inte det lattaste vill jag lova. Nu kan jag lugnt saga att jag kan alla brollopslokaler i hela London innantill haha.
 
Nya lokalen ar en supercool private members club i Soho, sa verkligen perfekt lage for folk att ta sig dit/hem/hotell.Tro det eller ej men vi foredrar faktiskt det nya stallet, sa jag tror det var meant to be. Inredningen ar too die for! Den har ingen skyline view som de andra lokalerna men den har allt annat som de andra inte hade. Tegelvaggar, bara en san sak. Och en sjukt fin takterass (med tak och varme) Det kanns helt ratt och 100% oss! 
 
Nagon som har en kul ide for mitt 'something blue' ?
 
 
 
 

English Christmas

julen har firats hos svärisarna i Surrey! 3e gången jag firar hela julen med Steve, då jag oftast firar jul i Sverige och flyger tillbaka på boxning day (deras annandag). Det blev en lyckad jul med en massa god mat, choklad och vin (perfekt diet inför bröllopet med andra ord!) och fin fina presenter!
 
 

Den traditionella julfesten!

Igår var det dax för vår traditionella julfest vi ordnar varje år! De enda som saknades var Felicity som tyvärr blev sjuk och Paulo & Michelle som var på bb med sin nykläckta baby ♥. Det blev som vanligt mulled wine (glögg) och julmusik hemma hos oss för att sedan traska bort till Eagle för en otroligt god 3 rätters julmiddag. Superskoj hade vi! Vår dresscode var såklart "christmas jumpers"!
 
 
 
Upp