ska jag stanna?

Idag kom jag och Kathy (mamman) på tal om sommaren...hur skönt det ska bli. Jag och Arden ska hänga vid poolen varje dag då det är fint väder.. sedan har vi ju hyrt ett hus hela augusti månad i Bay Head (New Jersey's eget Tylö).. sen sa hon "men..ditt år är väl slut i aug??"

Jo, det är det ju egentligen.. sedan frågade hon om jag ville förlänga året!! Blev otroligt glad.. väldigt smickrande att de tycker om mig så mycket. Hon tycker att jag gör ett bra jobb, och har bra hand om barnen! :)

Nu är ju frågan bara vad jag ska göra.... har ca 4 veckor på mig att bestämma mig innan jag ska skriva på nytt kontrakt. 

Imån så jävlar!!

Imån blir det utgång så det står härliga till! Jag har fått goda kontakter nu, så FÖRHOPPNINGSVIS är det bara välja vart vi vill gå imån. Cain, Pink elephant och Mansion är det vi väljer mellan.. grymma kändisställen alla tre! 

Fick nyss ett mess av promotern angående att vissa av oss inte har ID. "as long as you and your friends are HOT and I mean smokin hot with clevage and make up and nicely dresses I got u covered"

Jaha, nu gäller det hårdbanta, inte käka nåt på hela dagen, sola ikväll, köpa ny outfit, färga håret och gärna växa nån decimeter under natten...

Ska fan vara uppklädd till tänderna!

hard!

Ligger i sängen och kollar in olika frisyrer. Är grymt sugen på att färga det mörkare och klippa lugg. Men tönt som man är så är jag säker på att jag kommer banga i sista stund. Blond är alltid ett säkert kort! Fast jag är jävligt tråkig ändå, har haft i princip lika dan frippa sedan jag gick i 8an... 

image446
image447


Någon i den här stilen vill jag ha.. Elins lugg är finare än någonsing, snyggt att "dela" på luggen med! Ska sova på saken...fast blont är alltid blont. Känns som om jag sviker gänget liksom...
Upp