english? swedish?

Efter att ha bott i USA i 1 ar och UK i 7 (!) manader sa har jag verkligen forbattrat mig engelska... har kommit till de stadiet nu nar jag blandar ihop sv och eng.. ett exempel ar nar vi var i  liftkon i Verbier..:

jag: steve! They are swedish!! Listen! Swedish!!
Steve: Who?
jag: behind us!! Haha! Caroline! They are swedish! It is so fun to listen!
Steve: Sandra they are not Swedish..they are english.
jag: what?

Det var inte forsta gangen de hande.. har hant i London flera ganger. Eftersom de bor sa manga "utlanningar" i London sa hor man inte engelska overallt. Ibland om jag hor en engelsk talande person pa bussen tanker man "oh coolt, vi pratar samma sprak! Svenskar finns ju overallt i den har stan" Lite knepigt att forklara det dar men man blir helt snurrig i huvudet ibland och vet inte vilket sprak som ar "sitt". Jag minns nar jag precis flyttat till the states och en del kompisar sa efter 3 veckor "jag tanker redan pa engelska".. for mig tog de 1,5 ar! Nu tanker jag pa engelska men om jag ska prata svenska far jag "oversatta" i huvudet forsat 2 meningarna innan man tanker pa svenska igen. Helt knappt!

Ska bli skont att aka hem till SVERIGE nasta vecka!

Piccaboooo!

Här har vi bebis Otto, hur söt är han inte? Jag funderar på att ta med mig honom hem. Tror ni de märker något?
Nä, nu ska vi ta en promenix med vagnen i parken! Underbart väder ute! Ray bans på!

Puss!

helgen

Hade en riktigt rolig ikväll i fredags på Erins kalas...! Kul att träffa Verbier gänget igen! Blev en mycket sen natt..efterfest och hela faderullan som vanligt. Sov heeela lördagen (tills de va sängdax igen), men de va de lätt värt.. blev dominos pizza i sängen och 24 tittade som vanligt. Myspys! Idag har jag letat lägenhet som en galning.. har redan råkat ut för 2 som försökt blåsa mig.. "Rum vid picadilly circus för kalas pris"... när jag frågade om jag kunde få komma och kolla sa hon "du får rummet, sätter du in deposition på 500 pund på mitt konto så kan vi ordna att du får komma och kolla efter?" Fuck heller. Man betalar väl inte för ett rum som man inte har sett? Det kanske inte ens finns? Idioter... ska kolla på en lägenhet i Angel imån! Hoppas den är något att ha.. området är ju perfekt iaf! :)

Idag har jag pluggat i ca 5 timmar... blir galen snart.. är inte van vid sånt här, va ju 2 år sedan jag pluggade nu! Herregud vad tiden går fort.. men en sak som är säker det är att ha slutat skolan är helt underbart! Man är friiii och kan göra vad man vill!!
Lindsay och Alistar (hon har sitt eget tv program, coolt va!)
Sötingen Erin fyllde 25! 

puss!
Upp