Brick lane

Ofta på söndagar går vi bort till Brick lane som är en supercool gata i östra London. Där finns coola vintage butiker, marknader med både kläder och mat från hela världen. Indisk mat är dock de Brick lane är mest känt för. Där finns hur många indiska restauranger som helst. Inte direkt fina restauranger men alla riktigt goda och billiga👌🏼 ska ni hit så åk på en söndag då marknaderna är öppna! Planen var egentligen att bowla på all star lane men det var för lång kö så det får bli nästa gång. 

Sälja

I fredagskväll hade vi en mäklare på besök för att få lägenheten värderad då vi bestämt oss för att flytta från vår älskade factory. Helt galet att vi redan bott här i 5 år snart. Vi har så många roliga minnen här och vi trivs verkligen som fiskarna själva. Är så tacksam att jag fått chansen att bo i zone 1 med nattklubbar, barer och restauranger runt hörnet men vi känner att vi är redo att köpa hus nu (ja hus som i att man är vuxen på riktigt). Även om vi bor stort (140 kvm) så saknar vi att ha fler rum, våningar och framförallt trädgård (eagle beer garden är ju ändå inte samma sak hehe). Vi drömmer om att bo på en lugn gata i ett terrace house i västra London eftersom våra bästa vänner har köpt hus där och Steves familj bor västerut. 
 
Värderingen gick utöver förväntan men sen måste de ju hitta en köpare också.. Lägenheten ligger inte ute ännu, vi håller på att jämföra olika estate agents förtillfället.
 

Bread street kitchen

Kickstartade helgen med en grym brunch på Gordon Ramseys restaurant Bread street kitchen som ligger i shoppingcentret one new change i the city med min gamle vapendragare Tessa och hennes bebis som inte är så liten längre..helt galet vad fort dom små rackarna växer! Bread street är hur som en grym restaurang det enda klagomålet var lack of pancakes på menyn men deras eggs Benedict var inte fy skam den heller! 😋Upp