Sista sommarhelgen?

Vi har haft en riktigt härlig september här i London. Man känner ju att hösten är på ingång så det gäller att passa på att njuta av de sista varma solstrålarna innan det blir blött och grått.. I går lunchade vi på en av Hackneys bästa pubar The scolts head med ett gäng vänner. Det finns nog inget bättre än en sunday roast och pubhäng på en söndag! Det kanske var sista gången man satt utomhus för iår? 

Vid bordet brevid satt ingen mindre än Alexa Chung! *starstruck*

London design week

Jag och Frankie brukar alltid hitta på något skoj på fredagar. Vi började med ett mördar-leg-day-pass (mindre skoj) som nu i efterhand resulterats i den värsta träningsvärken i mitt 27åriga liv. Man är ju inte 'the fittest bird on the block' längre som jag brukar säga.. 
 
Vi traskade hur som helst bort till The old Truman brewery på Brick lane efteråt där Tent London/London design week slagit upp portarna. Jag älskar inredning så detta var den perfekta fredagssysslan för mig. Mässan var enorm och det fanns så mycket fint att inspireras av, allt från möbler och coola lampor till textiler och keramik.  Vi ska eventuellt köpa hus i vår (gaaahh!!) och jag har redan börjat samla på mig inredningsidéer. Jag har (som så många andra) förälskat mig i mässing, guld och marmor i alla dess färger.. Kolla in såpbubblellamporna! Har aldrig sett en coolare lampa!

 

LFW

I helgen hade vi turen att få biljetter till David Komas visning på London fashion week! Steves syster jobbar för sunglashut som är huvudsponsor till LFW så hon gav mig och Frida två biljetter, på tredje raden inte illa 😊 Det var verkligen en upplevelse att få gå på fashion week, hoppas det inte var sista gången! Kläderna var riktigt snygga och man fick massor med kul inspo. Efteråt åt vi god lunch på sticks & sushi i Covent garden, supergod mat där! 
 
 
 
Upp