Saknar Sverige!!

Idag har jag haft lite "hem" längtan! Saknar Sverige extremt mycket nu när sommaren börjat! Saknar familjen, Steninge, Tylösand, lilla torg, mini golf, grillning, att spela kubb, kompisar... LÄNGTAR...

underbar helg!

Jag lever....dock har vårt internet inte gjort det!!! Hur klarade man sig utan internet förr?! Igår kväll var jag i telefon med virgin media i 1h och 15 min!!!!!  Men nu ska det funka iaf! Har haft en kalas helg, kanske bästa på flera år! I fredags hade jag o steve "date night" i Angel. Vi åt den godaste thai maten jag någonsin ätit (Isarn på upper street), drack goda drinkar och kollade på bio på mysiga screen on the green. (De har en bar i bio salongen.. passar ju en vinpimplare som mig perfekt). Vi såg the hangover part 2 den var hilarious!! Inte lika bra som första men verkligen rolig! 
I lördags hade vi en massa folk över på drinkar och kollade fotbollen.. det skulle bara vara vi och ett annat par men det slutade med att 12 stycken kom.. mycket trevligt!! :-) I söndags träffade jag 2 av mina svenska skolan kollegor för stroll på Brick lane och fika på svenska stället fika. Mysig dag! Bortsett från det så har vi hängt i Shoreditch på hoxton square och druckit öl i det fina vädret :-)

GOOD NEWS!

Jag har alltid haft tur och flyt här i livet vad det gäller det mesta..om det beror på min charm eller bara ren tur det vet jag inte..;-) Hade ett möte med min tutor idag och ALLT ÄR LÖST!!! Jag kan joina en annan skola när de ska gå sin first aid utbildning så jag kan åka till Portugal i juni!!! Sikken lättnad!!!! Det hade verkligen varit surt om jag hade fått stanna hemma bara för det. Nu ska jag ut och springa sedan tappa upp ett bad! 
Upp