Philadelphia

Glömde ju skriva vad jag gjorde igår. Killen som jag träffat här i Prince ett par gånger (han som gick ut bakvägen från restaurangen för han hade tjej om ni minns?) ringde och frågade om vi kunde leka. Jag hade inga planer så why not liksom. (han hade dumpat tjejen visst) Vi tog en tripp till PHILADELPHIA! Jättefin (och stor!!) stad verkligen, och det bästa av allt, låg bara 45 minuter från Princeton (han körde fort då).. gillade Philly som attan faktiskt.. trodde inte det var så stort! Vi strosade runt i massa butiker (de stängde 11pm!) och käkade på en restaurang där.. 

Så nu kan jag säga att jag varit i Philadelphia också. Men självklart slår det inte NEW YORK. Inget slår Nyjje!!

image527

Härlig lördag!

Solen skiner, blue sky... perfekt för en shoppingdag på Manhattan! Drar in vid 11 tiden hade jag tänkt.. ska träffa JULIA och hennes syrra Jenny! Hoppas på att ny dress blir inköpt! Kvällen blir det självklart partyyy (Julia har ju inte festat sen hon var här sist!!!)..så det är fan på tiden nu. Tessan ska också med:) , även Maja (ny tjej som ringde mig igår!) och eventuellt Frida (dumpa tysken!!). Jag hoppas att vi drar till Marquee eller de ascoola stället MANSION, som jag var på för ett par veckor sen. Men man vet ju aldrig... ;)

Ha det så skoj på Mårtensson i Halmstad hehe... nä, nu får jag inte vara elak! Snart står jag kanske där själv!Fick ett mess av Tessan i natt vid tre...hon var på marquee! "Sandraaaa..jag tänker på dig nu!! DE SPELAR BRITNEY!!!". 

All alone again...

Nu har familjen åkt:( Vi har haft väldigt mysigt, var så himla roligt att träffa dom! Men nu har dom lämnat mig och man känner sig lite ensam måste jag säga... :(

Men imån får jag träffa Julia som är i New York och hälsar på!! Längtar!!
Upp