party

Har inte orkat blogga.. det har varit full rulle har. Fridas kompis Lina kom och halsade pa i 4 dagar, sa jag har hangt med dom en del. Det har varit mkt fest.. forfestande..klubbar.. LUXX, Jalouse, Hemma fest ect.. jag ar helt dod. Jag ar for gammal for sant har.. Jag ar ju inte 20 langre ;-)

Idag ska jag ta det sa lugnt som mojligt och ladda batterierna. Skippar Notting Hill carnival, far ta det nasta ar. Nu ska jag laga lunch till min kara pojkvan... Sedan ska vi pa afternoon tea hos hans foraldrar i eftermiddag. Iman aker vi till turkiet.. fick reda pa igar att ett av vara kompisgang ocksa ska aka till Kalkan samtidigt! Haha, dar rok var rehab vecka...


x

prat..

Har suttit och sorterat mina photoalbum. Det tog sin lilla tid vill jag lova. Jag har bilder från i princip varje dag (helg om inte annat) sedan september 2007. Alltså de senaste 3 åren. Fast jag började blogga 2005, när jag gick andra året på gymnasiet. Men en dag blev jag trött på bloggen och raderade den. Det ångrar jag idag, det hade varit kul att läsa.

Det som jag tycker är kul med att blogga är att man kan dela med sig av sitt liv till complete strangers.. haha, nej,.. men tycker det är kul att kunna inspirera tjejer framförallt att våga följa sina drömmar. Jag tror att jag har en hel del läsare som vill göra liknande saker som jag gjort/gör efter studenten. Vill man bo kvar där man kommer ifrån, fine, gör det ,och klaga inte. Vill ni resa eller kanske flytta utomlands, do it. Ingen kommer göra det åt er. Ok, det är lätt att vara kaxig nu 3 år senare, ni anar inte hur rädd ja va innan jag flyttade. Min engelska SÖG. Min värsta ämne i skolan. Jag hade G (MINUS) i både engelska A och B. Min eng lärare ville ge mig IG först men lyckades få godkänt på nationella. Det hade varit kul att träffa henne nu, jag hade pratat omkull henne efter en mening ;-)


Kom ihåg en lite rolig sak för några veckor sedan...Jag och Ida Kinsch gick en kurs i skolan som hette "alternativ medicin" då vi en lektion fick prata med en "spåtant", eller prata och prata, hon gick runt i klassrummet och "spådde" varje elev. Till Ida sa hon att "du kommer ändra ditt val av yrkesval på högskolan och senare börja plugga till något annat" . Till mig sa hon bara "Det enda jag kan säga är att du inte kommer bosätta dig i Sverige". Jag är ganska skeptiskt till "spåtanter"... men i detta fallet stämde det, synsk eller chansning. Ida ändrade sitt program på högskolan efter 1 år, och min historia vet ni ju redan ;-)

Oj va jag babblade på nu... det är kaffet som slagit in.


English breakfast på en mysig pub i Soho i juli.

Frankrike!

Har ju helt glömt bort att berätta om vår wine tasting trip till frankrike i juli. Dock orkar jag inte skriva en hel novell.. Vi besökte bla Nuits-Saint-Georges (för rött vin) Sancerre (för vitt vin) och olika towns i Champagne (för champagne såklart!). Jag rekommenderar verkligen att åka på wine tasting trip, (haha vad gammal jag låter nu..) man lär sig oerhört mycket.. vilken sorts vin man gillar, vilka årsgångar som är bra/dåliga etc. Jag har blivit jätteduktig, var ju på liknande resa förra året på olika wineyards runt om i Frankrike. Det kostar ingenting att prova och man får hur många glas man vill ;-) (inget spottande i glaset här inte) .. sen så köper man det man gillar istället köpa halvkasst vin på tesco för samma pris!

Här kommer lite bilder!

Första stoppet, Troyes... Champagne regionens "old capital".

Uteservering!

No traffic. Blue sky. Top down!

Crepes med nutella till frulle!!

Köper vin..

Såhär spenderades många timmar.. :)

Pre drink på hotellets backyard

Jag rejsarrrrr... haha jag ser ju ut som en liten tönt, når ju knappt upp till ratten ;-)

Provade champagne på Moéts house.. love moét!

Simon & Susie tar täten

Mer champs

Jag inhandlade AS GOTT rosa champagne.. ägaren sa att han säljer det på Dorchester's & Claridges! (för säker 3 dubbla priset) Ska spara de till jag har något att fira!
Upp