A lot of news!

Har varit ganska så busy senaste dagarna därför bloggisen har fått lida! Va i skolan i måndags, vi börjar komma igång nu.. har redan fått datumen för våra assesments! Första är i oktober redan...stress stress..men ska försöka börja i tid så man slipper vara ute sista minuten.   
Idag har jag varit på svenska skolan. Det är så roligt att vara där, alla barnen är helt underbara och så roliga! Idag hade vi en liten "ute-dag", vi gick en promanad i naturreservatet och längs med themsen. Kollade på löv och grejor hehe! Mysigt :-) Hade tyvärr fel skor då jag blev helt lerig så fick åka och köpa mig ett par stövlar efteråt! As läckra med brittiska flaggan på! Nu vill jag bara att de ska börja regna så jag kan använda dom! ;-)
O just ja, har även hunnit med att boka en resa för mig och älsklingen!! Skulle egentligen åka i january men Steve ville tvunget vara hemma över jul och jag börjar skolan redan 3e jan så det gick tyvärr inte. Så vi kommer inte åka förrens i påsk istället booo!! Men kul att ha något att se fram emot! Efter mycket om och men valde vi tillslut att åka 2,5v till Vietnam, Hongkong och Bangkok! Älskar att resa, Can't wait!! 

Sunday

Åhh vad jag har ångest! Har krängt 2 pizzor denna helgen..och chips! Typiskt mig, när jag väl är duktig och tränat stenhårt så ska jag sabba allt! Men är det x factor så är det, och det hör liksom till att ha griskväll då.. Nä nu ska jag skärpa till mig och köra hårt nästa vecka :-) 
Tänkte bara säga hej, ska boka biljetter till Sverige för december nu. Har lärt mig en läxa, för 2 jular sedan bokade jag i november och fick betala £350!! Det tänker jag INTE göra igen! Har bestämt att fira jul i Sverige i år.. tycker lite synd om mamma och pappa om jag stannar i England i år igen! :) 

2 years ♥


Igar hade jag och Steve varit tillsammans i 2 ar :-) Det firades med god middag och champagne pa en restu vid piccadilly, sedan gick vi pa musikal. Sag Phantom of the opera som va SA BRA! Hade superbra platser, det ar verkligen vart att betala extra for. Musikalen var helt fantastisk..vilka roster! Den var precis sa bra som jag trodde den skulle vara, vill se den igen!! Efterat gick vi till en av mina favvo barer Sketch med tva trevliga svenskar vi traffade i musikal baren!
Om ni laser bloggen idag, Hoppas ni far en fortsatt trevlig weekend har i London! :-)

Best 2 year anniversary ever ♥
Upp