snart!!

Idag jobbar jag hemmifrån...nej jag har inte huset fullt av kids, jag skriver på mina "end of term reports" (om barnens 6 areas of development, 7 sidor per barn ..pust..). Lyxigt att jobba hemmifrån även om diciplinen kanske inte ligger på top. ;-) Jag sitter mest och dag drömmer om New York, för imån bär det av mot staterna wiihoo! Vänner, pojkvän, världens häftigaste stad och gå på ett bröllop som kostar mer än 1 miljon sek! Svårt att slå!

Organiserad som man är så har jag bokat restauranger, hittat coola roof top barer och planerat roliga saker vi ska göra! På fredag är det bröllopet, lördag post wedding brunch och på söndag ska vi åka till Princeton för att hälsa på The Bogle family! (Där jag var au pair 07-08), ni har väl inte glömt lilla Arden??? Så kul det ska bli att träffa dom!! Förutom det så har jag inget planerat, förutom att njuta av varje minut!!! Vi stannar till onsdag.
En av de första bilderna jag tog i NYC

The perfect sunday

UNDERBAR SÖNDAG!!! Vi hade helt fantastiskt väder så vi gick en promenad upp till Highbury fields som är en av mina favorit parker. Där bättrade jag på brännan, läste ut min bok och drack kopparberg! Efteråt gick vi till Islingtons absolut bästa pub The Canonbury för lite drinkar i eftermiddags solen...

BBQ

Igar var det BBQ premiär hemma hos våra vänner Tom & Julia i Brixton! Så mysigt att äntligen kunna sitta ute till sent på kvällen. Vi hade en mycket trevlig dag och kväll med mycket semester planering :-)
Upp