Fredag!

Tänkte bara önska er en trevlig helg kära läsare! I eftermiddag ska jag passa små tjejerna i Highgate, ikväll vet jag inte vad som händer, men det blir nog inget fredagsmyyyys utan lutar mer åt party! Det är bra att ha många olika umgänges kretsar för vi har alltid alternativ att välja på! Om jag får bestämma blir det bar crawl i Soho... :) 
xx 

clothes bugs euuuhh!

Mitt rum ser ut som 3e världskriget, jag håller på att rensa ur min gadde! Inte för att jag vill ha ordning och reda, utan för vi har bugs där som ÄTER UPP KLÄDERNA!!!!!! (Minns inte namnet på dom men de är små äckliga kryp!!) Jag har inte sett dem live in action men det var hål i flera av mina kläder igår!! (Dock inga dyra som tur va!)  Kan ju göra klart för er att det spelar ingen roll hur rent man har de för det är tydligen "jätte vanligt" här i London, speciellt norra delen av någon anledning. Så nu har jag tagit ur alla kläderna (de täcker nu golvet som en enda stor heltäckningsmatta), ska fixa något råttgift eller vad som nu krävs!! 
Jaja, bättre att ha dem i garderoben än i sängen iaf.. och tur jag köpte lite nya kläder idag.. kanske lika bra att köpa lite extra om i fall att de äter upp mina andra kläder också? ;)

morning shopping!

Uppe med tuppen! Eller jag vaknade av att jag fick en goodbye kiss av min babe som skulle till jobbet! :) Tankte halla i mig lite kaffe, ta en dusch och sedan pallra mig bort till oxford street for lite shopping. Jag ar inget big fan av den gatan (fullt med shopping galna turister), men pa morgonen ar det helt dott sa galler passa pa da!

Upp