Venice

Efter den mycket korta flygresan till Venedig (1h 40 mins från London) anlände vi till Bauer hotell på bästa möjliga sett - med privat speedboat ända från flygplatsen till entrén till hotellet. Jag ska inte sticka under stolen med att jag kände mig lite som en Bondbrud eller möjligtvis Angie från the tourist 😝 (minus looken då men känslan fanns allt där!)

Sverige bröllopsfest ♥

Nar vi var i Sverige hade vi ordnat en supertrevlig brollopsfest for slakt och vanner. Sa roligt att sa manga kunde komma och fira (som sagt, alltid nagot att fira i the Kirk household, men nu far det vara nog med weddings hehe), tror vi var over 40 pers i slutandan. Vi (och mamma & pappa) bjod pa god mat och dryck och det minglades anda in pa smatimmarna.. Vi hade en toppendag/kvall och det var superkul att traffa alla slaktingar som man inte sett pa flera ar! 
Ida och Julia ♥
Max blev sa fortjust i huden att de kopte en likadan till honom veckan efter haha.. 
Hanneli & Mrs Kirk
Hanneli & Mamma
♥ ♥ ♥
Jag overdriver inte nar jag sager att denna tartan ar den GODASTE jag nagonsin atit. Den har hangt med pa alla mina fodelsedagar sedan barnsben. Tack farmor! 
 
 
 

Rooftop cinema

'The sisters' har som tradition att ses en gång i månaden. I fredags var vi på utomhusbio i Peckham. Riktigt coolt ställe med världens finaste utsikt över London. Vi såg dirty daning som var sååå bra (sist jag såg den var jag typ 13 så det var som att se den för första gången igen nästan). Innan bion började deltog vi i deras danslektion (baserat på filmen, Frida var Johnny och jag Baby, ja ni kan ju föreställa er!😂). Vi vann inte titeln bästa dansare men vi fick iaf gratis popcorn 😉 Alla som såg bion gick verkligen all in, klappade händerna och sjöng med i låtarna! Riktigt rolig kväll! 
 
 
 
 
 
Upp