Anjuna


Nu befinner vi oss i Anjuna, norra delen av Goa. Var rekommenderade av vänner att åka hit men kom ganska snart fram till att vi nog har helt annan smak gällande semesterorter. Anjuna är hektiskt med rave partiets, trance musik, massa droger och Harley Davidson style motorcyklar som kör fram och tillbaka hela natten. Beachen var fin men inte i närheten av Palolem beach som var paradis.. Idag ska vi bege oss ännu mer norrut till Mandrem, beachen sägs vara fantastisk där och ett väldigt lugnt tempo för övrigt. Annars är allt super 😃

Dag 4 Palolem beach


Fullkomligt älskar Goa och Indien so far.. Bor i en beach hut mitt på stranden. Somnar och vaknar av havets brus.. Tar mig ett morgon dopp innan frukost. Maten är HIMMELSK och galet billigt. Cocktails för £1/10sek styck, (Detta har självklart utnyttjats förfullo.) Jag har bränt mig i vanlig ordning så solar nu med en T-shirt. 

Det känns verkligen att man är i Indien. Bara ett ställe har wifi och det funkar 'bara ibland', igår gick strömmen i hela Palolem (påläst som man är hade jag med mig ficklampa så vi lyckades hitta hem i natten). Rape alarmet har ej behövts användas men jag har det med mig hela tiden..det går kossor bredvid dig när du solar på playan. Börjar kännas helt normalt nu. Jag tackade nej till en pedikyr för 35 SEK för jag tyckte det var lite 'prisey'.. Haha det gick fortare än jag trott att komma in i backpacker livet.. 


Puss från Goa 

India!

Visum- check! Injections-check! Malaria tabletter- check! Packat- check! Nu är det bara taxin vi väntar på sedan bär det av mot Heathrow airport! Äntligen! Om ni inte ser några inlägg här och vill följa min resa kolla instagram (sandra_sweden) 

Puss!


Upp