Drink shop do

 
 
Måste tipsa er Londoners eller om ni ska besöka London om det sötaste afternoon tea stället ever! Det heter drink shop do och ligger nära Kings Cross. De har olika afternoon tea menyer (från £25- £35 per person så ganska så dyrt men det går köpa enskilda cakes också), cocktails och different things "to do" som hairfascinators, wine tasting, pearl bracelets, nail design, vintage hair & make up etc. Hela butiken är socker söt med allt från söta te koppar till retro design och musik. Verkligen det ultimata stället för hen parties eller babyshower! Igår var jag där för att säga hejdå till Jamie ytterligare ännu en gång innan planet lyfter mot Canada. A very english way of saying good bye.. 
 
 
 

sunday in shoreditch

 Söndagen spenderades på härliga Brick Lane.. och eftermiddags drinkar på The queen of hoxton's rooftop terrace. De har bio visning där på kvällarna men vi hade bestämt träff med kompisar så det får bli nästa gång. Älskar Shoreditch!
 
 
 

Ping

Igår var det dax för min kompis Jamie's leaving party, hon får tyvärr inte stanna i England längre eftersom hennes visum gått ut så hon måste flytta hem till Canada igen. Booohh!! Dock var hon på gott humör för hon och hennes kille har bestämt att de ska ut och resa i sydamerika i ett halvår, och efter de ska han flytta till Canada för att vara med henne ❤
 
Festen hölls hur som helst på den nyöppnade baren "Ping"  i Earls Court i västra London. Lite udda koncept kan man tycka Beerpong spel och cocktail bar i ett. Ni som varit eller bott i USA vet säkert vad beerpong är, (drinking game när man försöker kasta en pingisboll i ölglas, och om träffar man måste motståndarna dricka upp ölen.) De flesta frat houses i USA brukar ha beerpong parties a lá american pie style vilket är skitkul, men att försöka göra beerpong posh och classy kommer aldrig funka. Ping serverade bara en sort öl på flaska och cocktailsen var pyttesmå och svindyra.. Hade en jätte rolig kväll dock!
 
Upp