party times 2

Kan ju borja med att tipsa alla otranade manniskor som gar pa gym for forsta gangen pa ett ar att antingen skita i det eller att ta det lilla lugna med vikterna. Jag foredrar det forsta alternativet. Fast det var ganska trevlig i jacuzzin. Jag har ont overallt och kan knappt ga i trappor!!

Vi har haft de jattemysigt sedan jag kom.. kollat pa 6 PB avsnitt, atit och sovit lange! Igar va vi aven ute pa krogrunda i Walton med hans gamla skolkompisar. De va superskoj men blev la nagot glas for mkt for jag madde inte kalas i morse vill jag lova. Men efter 1 (hel) pizza, cola och liggandes i sangen tills 4 sa kryade jag pa mig. Ikvall fyller hans kompis Ben 26 sa vi ar i London nu. Blir forfest hemma hos Steve sedan ska vi till nagon bar har i narheten och slutligen efterfest har. .. tror jag borjar bli lite for gammal for att ga ut 2 ganger i strack... men jag kor pa Mias motto: "Det kanns forsta drinken men sedan ar man pa G igen!" Tror de kommer bli en rolig kvall!

puss

Tillbaka till verkligheten

Blev upphamtad av ponken pa Heatrow igar och akte direkt hem till hans familj i Walton som ligger 20 min soder om flygplatsen. Tank att man bara efter 40 min kommer ut pa "country side"... allt ser precis ut som jag tankt mig, tank er Bridget Jones nar hon firade jul! Sa fick man ju traffa hela tjocka slakten for forsta gangen, hade ju bara traffat hans syster innan. Det va alla valdigt trevliga och jag kanner mig redan som en i familjen! :) Blev god middag med diverse efterratter och picturenary (stavas?) spelande.. jag skamde ut mig lite haha.. Steve skulle rita "center", alltsa mittpunkt.. da ritade han en rund ring och en liten rundformad ring i mitten som han frustrerat pekade pa. Nar mitt lag hade gissat pa allt mojligt, middle, spot etc.. da skriker Sandra herself ut "its a NIPPLE!!" (for er som inte vet sa ar de brostvarta).. jaja, alla fick sig ett gatt skratt iaf :)

Fick varldens basta present av ponken! En resa till Paris!!!! Fick aven en rod halsduk som jag onskat mig, roda skinnhandskar, en ram (dar bilden i va en bild pa eifeltornet och tva ritade gubbar under som skulle forestalla oss haha), och slutligen en kokbok som jag tjatat om. Fick ju 2 av fammen sa nu har jag 3 hahaha! Jag gav honom Prison Break boxen, en rutig skjorta och en svart skitsnygg troja. Han blev skitglad! :)

Nu ska vi kaka frulle och sedan till gymmet!!!

sista kvällen...

Gud vad mina dagar här har gått fort.. åker ju redan tillbaka imorgon! Har tyvärr inte hunnit träffa alla kompisar (inte för jag har så många här men ändå...), men hann iaf träffa släkten på mammas sida och en del kusiner vilket var roligt! Har nu packat en hel resväska full med kläder som jag ska ta med mig tillbaka.. underbart! Kan knappt stänga väskan men de får kosta vad det kostar för jag behöver verkligen nya kläder! 

Åker imån vid 9 (de får köra mig istället för att ta tåget).. ska bli roligt att åka tillbaka även om jag gärna stannat kvar här nån vecka till.. fast saknar ponken lite och det ska bli kul att träffa hans familj för första gången! 

Hörs i London!

puss
Upp