Home sweet home!

Oj vad denna veckan har gått fort. Jag hann med både att träffa Ida igen och bli bjuden på lyx mat av Malins nya (kock!) pojkvän i GBG. Trevligt!! Jag åkte hem till London redan i fredags för vi skulle på bröllop. Det var Steve's gamla uni kompis Erin som gifte sig. Det var super roligt! Bruden var extra fin för hon är 6 månaders gravid och hade en super fin, vintage klänning på sig...kan ni tänka er något finare? själv körde jag med klänningen jag köpte i HongKong och några extra kilo svenskt godis mage på det ;-)

resa bokad!

Typiskt nu funkar det inte att lägga in bilder på datorn, vet inte om det är den här datorn eller om det är glapp i sladden. Alltid är det något krångel när jag är inblandad.. har tagit så fina bilder på solnedgången precis, får visa en annan gång. Har precis bokat vår 3 year anniversery weekend! Steve var gullig och lät mig bestämma så det blev romantic weekend in Rom i mitten av september. :-) Det ska bli såååå mysigt! Har alltid velat åka dit.
Om någon har varit där får ni jätte gärna ge tips!

Girls night out!

I måndags var jag ute med tjejerna. Först kycklingvingar på harry's sedan drinkar på lilla torg! Lyckad kväll! Synd bara att varken Mia eller Josse kunde komma! Tack Ekan som åkte ända från GBG för att träffa mig. Äkta!
Upp