Dinner party

Igår var vi bjudna på dinner party hemma hos Steve's kollega och girlfriend. De bor precis vid Sloan square som måste vara en av de dyraste områdena man kan bo på i London med gångavstånd till Harrods, Harvey nicks, Hyde park och Kings road. Dream location verkligen! De hade en super fin lägenhet, men det är inte klokt vad lite man får för pengarna om man bor där...Hade en mycket trevlig kväll med mycket prat om inredning, resor och hus...nu har jag någon att konkurrera med gällande matlagning då maten vart typ det godaste jag ätit!!
Sommar i London 2011

Back in town

Hemma efter ett par underbara dagar i Sverige!! Hade super tur med vädret, vilket inte tillhör vanligheterna då jag är hemma och hälsar på. Hade en mysig lunch med Malin ute i solen på ett ställe i GBG som hette Cappuchino, supermys! Fredags kväll hade vi familje mys med svenskt godis... de gav mig en present dagen till ära, en vit iphone 4!! :-)) Jag måste ha varit den sista på denna planet att skaffa mig en smart phone... när till och med mamma och pappa inser det så är det illa! Tusen tack den ska användas flitigt incl till blogg inlägg och skype :-)
I lördags firade vi fars gubben som fyllt hela 50 år, och mamma som fyllde 49 år. Pappa fick en Arsenal biljett av oss som vi ska gå på i sommar, det ska bli superkul jag har aldrig varit på en fotbolls match förut (HBK räknas liksom inte hehe).
Det var roligt att träffa släktingar och familje kompisar igen. Tyvärr hann jag inte med så mycket mer denna gången. Längtar redan tills nästa gång!
Det var en liten update om vad jag pysslat med :-)

Next stop Sweden!

Precis käkat en grymt god m&s meal, älskar deras mat...vi äter nästan alltid det när "Steve lagar mat", bättre än beans on toast ;-). Nu ska jag bara slänga i lite kläder i mitt lilla bandbagage sedan blir det bums i säng. Min taxi kommer och hämtar mig klockan 05.00... sucks....Men förhoppningsvis kan jag sova den knappa timmen det tar att åka till flygplatsen.. Jag ska hem en snabb visit fre-sön kväll för att bland annat fira pappas 50 års dag. Men först blir det myyyyssss lunch med min älskade Malin partyekan i Göteborg wiiihoooo!!!!
Puss
Upp