Bank holiday

Här i England är det bank holiday för andra gången denna månaden (röd dag på måndag) och det firades på bästa möjliga sätt med champagne och grym middag på Century club (jag åt samma som vi serverade på bröllopet såklart) med the husband. De anställda på Century är så gulliga och trevliga vi fick gratis shots denna gången vilket resulterade med ett casino besök på Palm beach i Mayfair..Var inte hemma förrens 2.30am då vi vägrade gå hem tills vi vunnit tillbaka de vi förlorat haha..
 

The evening

Efter middagen gick vi alla ner till 'The club room' dar cocktails (bland annat) serverades hela natten. Efter att ha testat hela cocktail menyn beslutade vi oss for espresso martinis (min favorit!), cosmopolitan (sex & the city fan som man ar) och old fashioned (sjukt acklig wiskey cocktail, men var ju tvungen att lata Steve valja en iaf..) Vi hade hyrt in en croupier for att fa en akta 'Vegas wedding feel.' Bandet var GRYMT!! Vartenda lat var bra och vi dansade sa svetten rann. Jag lamnade inte dansgolvet forrens klockan 1.30am da kalaset tyvarr var slut.. var helt slut som artist efter en sadan handelserik dag men lyckligare an nagonsin.
 
Jag hade VARLDENS BASTA BROLLOP!! Tack till alla underbara vanner som gjorde det annu battre! ♥ 
 

First dance

Nej vi ovade inte in nagon cool dans (sa coola ar vi inte) men en forsta dans det blev det allt! Var lat var ingen mindre an 'Ho Hey' med The Luminers. Vi alskar den laten! Val i refrangen joinade alla pa dansgolvet (efter strikta instruktioner till mina bridesmaids hehe) Elvis gick saklart all in med sina dance moves.. Alskar att han ar i bakgrunden pa i princip alla vara bilder haha.. 
 
Upp