Hanbury Manor, Hertfortshire

Har haft en minst sagt lyxig helg i Hertfortshire! Hotellet var verkligen utöver förväntan. Så mysigt och verkligen perfekt för vårt occation. (Det är ju inte varje dag man firar 5 år!) Denna typen av hotell är min favorit. Gammal traditional Engelsk stil. Very classy. Hanbury Manor var omringat av fin natur och en stor golf course. Vi slappade vid poolen, drack afternoon tea i deras urmysiga lounge, läste magazins, drack champagne och åt en god middag på hotellets restaurang. 
 
 
Men lite drama blev det allt. Parent brevid oss under middagen hade ett litet "argument" som jag smaskigt tjuvlyssnade på. Minuter senare ber tjejen killen (ber och ber, skriker snarare. Glöm ej att detta var en mycket fancy restaurang) killen att dra åt hel**** varav han kastar knä servetten i ansiktet på henne och stormar ut. Vi låtsas som om vi varken sett eller hört någonting men det kändes ju lite fel att sitta där och äta mat och ha trevligt när hon satt brevid oss och snyftade. Efter att ha frågat tjejen om hon är ok, vänder hon sig emot mig med VÄRSTA blåtiran. Värsta jag sett. Får sedan agera psykolog och höra hela hennes livshistoria. "Modellen" hade träffat killen för ett par veckor sedan i Monaco, de hade haft ett bråk samma kväll varav han hade slagit henne (det såg ut som mer än bara ett slag!!). Han hade sedan bett om ursäkt och bjudit henne på lyxhotell som förlåt. Under middagen fick hon reda på att han både hade fru och två barn och han förstod inte alls varför hon blev upprörd över detta. Drama drama.. hotellet var dessutom fullbokat så stackarn fick gå tillbaka till rummet där jag verkligen hoppas han inte slog henne igen. Så våran middag blev kanske inte så romantisk som vi hoppats på.. vilka idioter det finns där ute alltså.... tänk vad bra man har det ändå! 

Flight cancelled

Det är vår 5 year anniversary weekend!! Vi skulle egentligen ha flygit till Jersey med Mark men fick avboka eftersom vädret inte var säkert för flygning. Eller för att citera vår pilot "Weather doesn't look great so it's not very safe but we can give it a go and see if we can get over?" NEJ TACK Mark där brast min trust för dig som pilot! Så vi bokade in oss på ett suuperfint 5 star hotel i Herfortshire istället. That would do ;-) 
 
Åhhh vad mysigt det ska bli ♥
 
 
 

GNO and babytalk

Igår slog jag och Tessa klackarna i taket på en bar i City. Underbart att ses, vi hade sååå mysigt delade på en (okej två) flaskor vin och catchade upp rejält! Sedan hon fick sin bebis har vi bara varit ute en gång, och innan dess var hon ju gravid. Så hon hade mycket att ta igen! ;-) Pratade mycket om mamma livet och hur det "changes everything" till det bättre och det sämre. Så skönt att ha en mamma kompis som verkligen är ärlig, för när man läser mamma bloggar så är allt så himla underbart och perfekt. Men utan att skriva en rapport så kom jag till slutsaten att jag nog ska vänta ett par år med bebis och fortsätta njuta av mina pubbesök, resande och framförallt sovande. Hon erbjöd mig att låna Delilah när jag vill och så har jag ju faktiskt 15 barn fyra dagar i veckan... ;-)
 
 
 
 
Upp